La reina Letícia és la persona més buscada d'internet

Segons el web 'Neilpatel', Urdangarin ocupa el segon lloc i la reina Sofia, el tercer

Imagen de la Reina Letizia
La reina Letícia és la més buscada d'internet | Cedida

Segons el web 'Neilpatel' i tal com ha avançat 'La Coctelera', la reina Letícia és el personatge més buscat a internet aquest any a Espanya. Concretament, el nom i el primer cognom de la reina d'Espanya té 201.000 cerques mensuals al país, mentre que el seu nom sol, Letícia, en té 135.000. Les seves aparicions públiques i els seus estilismes, així com les absències i les polèmiques, poden ser les causants d'aquest fet.

Curiosament, al Regne Unit el personatge públic més buscat a internet també és un membre de la Casa Reial. En aquest cas, es tracta de la darrera incorporació a la corona britànica, Meghan Markle, la dona del príncep Enric. La segona cerca amb relació a la duquessa de Sussex que ha tingut més visites és sobre la seva família: 'Meghan Markle pares'.

La segona posició és per a Iñaki Urdangarin 

La segona posició com a personatge de la Casa Reial espanyola més buscat l'ocupa Iñaki Urdangarin, segurament a causa d'haver estat constantment al focus mediàtic per la seva implicació al cas 'Nóos'. Això no obstant, en xifres està molt allunyat de la reina Letícia, ja que en total té unes 49.500 cerques mensuals.

Imagen de archivo de Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin és la segona persona més buscada de la Casa Reial | Cedida

 

Més notícies relacionades: «La reina Letícia podria estar embarassada»

L'enfrontament amb Letícia dona la tercera posició a Sofia

La reina Sofia ocupa el tercer lloc del rànquing, amb unes 40.500 cerques al mes. Aquest nombre de visites es pot explicar per l'enfrontament que ella i la reina Letícia van tenir a la missa de Pasqua a Palma. Felip VI té un nombre de visites semblant al de la seva mare, mentre que darrere seu hi ha la infanta Cristina, amb 33.100 cerques.

El rei Joan Carles no destaca

El rei emèrit Joan Carles no ocupa cap posició privilegiada. Amb 18.100 cerques al mes, va darrere de la seva filla Cristina i iguala la posició d'una de les seves netes, la princesa Elionor. Finalment, la infanta Sofia aglutina unes 8.100 cerques al mes, igual que la infanta Elena. D'aquesta manera, es converteixen en els dos personatges reials amb menys visites a internet.


Comentaris

envia el comentari