La reina Letícia Ortiz.

La reina Letícia té un motiu per amagar a la princesa Elionor

Se sap poc de la vida més privada i personal d'Elionor

Tot i que Elionor és ara mateix el membre que més expectació crea de la Casa Reial, sembla que la seva mare, Letícia, s'esforça per amagar-la dels mitjans.

És clar que sent qui és es tracta d'una missió difícil, però en part ho està aconseguint.

La reina sempre ha tingut molt clar quina és l'educació i la vida que vol donar a les seves filles i no deixarà que res no ho impedeixi. N'és una prova, per exemple, el gran desconeixement que hi ha al voltant de les vides d'Elionor i Sofia.

Les dues nenes, malgrat ser membres de la Família Reial, viuen força al marge de la premsa. Apareixen als actes oficials als quals han d'anar per protocol i poca cosa més.

Imatge de la reina Letícia presidint la reunió del consell del reial patronat
Letícia té clar com vol que sigui la vida d'Elionor. | CatalunyaDiari
 

Elionor, totalment protegida per Letícia

Amb prou feines se sap res d'elles, no hi ha imatges seves en solitari ni se les ha sentit parlar de forma no oficial davant la premsa. I tot plegat sembla obra de Letícia. Ella sempre les ha volgut mantenir al marge, almenys tot el que pugui, per protegir-les.

Però la veritat és que Elionor i Sofia ja han crescut i a poc a poc la premsa serà més exigent amb elles. Ja no són les nenes que eren i la seva vida, perquè formen part de la Família Reial, comença a suscitar cert interès.

És una cosa contra la qual sembla que no poden lluitar. Cada cop hi ha més persones que demanen una mica més de les filles de Letícia, especialment de l'hereva al tron, Elionor.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Elionor es manté força al marge de la premsa. | GTRES

 

Així ho ha deixat clar, per exemple, Pilar Eyre en un dels seus articles. Aquesta, amb motiu de l'aparició d'Elionor amb la seva família en un teatre de Madrid, s'ha volgut fer ressò de què passa.

Pilar Eyre trenca el silenci

«Quan els periodistes callàvem perquè la princesa feia més d'una setmana que estava a Espanya en absolut secret, ha aparegut en un teatre de Madrid», ha explicat. «Creu Letícia que amb aquesta sortida aparentment improvisada a un acte que no ha d'aportar res a la princesa d'Astúries ens acontentarem?», continuava la periodista.

I és que, per a Eyre, s'està mantenint massa al marge les nenes de la vida pública. «Ens agradaria conèixer alguna anècdota humana que ens doni el perfil autèntic d'Elionor, i que consti que no és xafarderia, perquè estem parlant de l'hereva del tron i no de la veïna del segon».

La princesa Elionor i la seva família
La princesa Elionor i la seva família en un teatre de Madrid. | Europa Press
 

És cert que, malgrat que Elionor ja ha volat del niu, continua sense saber-se res de com és la seva vida o el seu dia a dia. Ha passat molts mesos allunyada de la seva família, estudiant fora d'Espanya, i amb prou feines s'ha pogut conèixer res. «El misteri més absolut envolta la personalitat i el dia a dia de la princesa d'Astúries», afirma Eyre.

«Volem saber sobre els seus estudis, què li agrada i què no. Fa esport, sap anar amb bicicleta? Quins amics té? I els seus plans per a l'estiu…», assegura l'experta en la Casa Reial.

Precisament seria per tot això el motiu pel qual Letícia tracta d'amagar Elionor tot el que pot. Sap que com més es deixi veure i més es parli d'ella, més informació voldrà o buscarà la premsa. És justament això el que no vol la reina.

El seu pla és senzill, evitar exposar Elionor tot el que pugui i durant tant de temps com se li permeti. D'aquesta manera l'allunya dels focus de la premsa i li permet viure una vida tan normal com és possible.