La reina Letícia no assistirà a l’aniversari de la seva filla

La infanta Sofia no comptarà amb la presència de la seva mare el dia 29 d’abril a causa d’un compromís professional

La reina Letícia no podrà assistir a l'aniversari de la seva filla Sofia
La reina Letícia no podrà assistir a l'aniversari de la seva filla Sofia | INSTAGRAM

De vegades l’agenda professional obliga a perdre’s compromisos familiars de molta importància, com podria ser un aniversari. És el cas de la reina Letícia, la qual no podrà fer companyia a la seva filla petita Sofia en el seu dotzè aniversari.

El motiu és un viatge oficial a Moçambic que es durà a terme el 29 d’abril, el mateix dia en què la infanta Sofia celebra el seu aniversari. 

No podrà assistir a l’aniversari de la seva filla

És sabut que els compromisos professionals dels Reis d’Espanya omplen per complet la seva agenda, i de vegades resulta complicat reconciliar la vida familiar amb la laboral. Malauradament, una cita a Moçambic obligarà a la reina Letícia a separar-se de la seva filla petita el dia del seu aniversari.

El dia abans de la celebració la monarca ha de dur a terme un viatge a la República de Moçambic, on romandrà fins al dia 30 del mateix mes. És segur que encara que no pugui estar amb la seva família, la Reina trucarà a la infanta Sofia i la felicitarà amb tot l’amor del món pels seus 12 anys.

A banda d'això, la reina Letícia ha demostrat en més d’una ocasió estar molt pendent de l’educació i la cura de les seves filles, i possiblement tindrà preparada una segona celebració per quan hagi tornat del seu compromís professional. 

La reina viatjarà fins a Moçambic

Fa dos anys que Letícia no visita el continent africà, i en aquesta ocasió ho fa per conèixer de primera mà les tasques humanitàries que s’estan realitzant per part de diferents col·lectius espanyols.

D’aquesta manera, coneixerà amb profunditat com s’està duent a terme aquesta ajuda i com s’estan socorrent als habitants que van ser víctima del darrer cicló Idai, el qual va causar més 1.000 morts fa poc més d’un mes.

Comptant amb aquest viatge, en total la monarca s’ha mobilitzat quatre vegades amb motiu de cooperació, tasca que abans realitzava la seva sogra, la reina Sofia.

La seva filla Sofia, enèrgica i divertida

L'últim cop que vam veure a les dues filles de Letícia va ser durant un acte oficial
L'últim cop que vam veure a les dues filles de Letícia va ser durant un acte oficial | INSTAGRAM

 

Gràcies a les imatges familiars i a la presència pública de la Infanta Sofia, l’hem pogut conèixer una mica més i hem descobert que és una nena amb molta energia, curiosa i extravertida. El fet més sorprenent és que, tot i ser la germana petita, ja ha superat en altura a la princesa Elionor.

La darrera vegada que les dues filles de la Reina van comparèixer públicament va ser en un acte oficial el passat 6 de desembre amb motiu del 40 aniversari de la Constitució Espanyola, acompanyades pels seus avis i els seus pares.


Comentaris

envia el comentari