rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letícia es fa un nou retoc estètic i sorprèn amb una nova imatge

La dona de Felip VI va aparèixer amb un nou aspecte a la fira d'art contemporani (ARCO) de Madrid
La reina Letícia va aparèixer amb la cara inflada a la fira ARCO | Gtres

 

La reina Letícia va sorprendre tothom en la seva última aparició a la fira internacional d'art contemporani de Madrid —ARCO 2018— en aparèixer amb la cara inflada. Tot i que el seu 'look' vermell va cridar molt l'atenció dels assistents, és la seva cara el que més comentaris ha generat. 

 

Les especulacions no van trigar a fer acte de presència i hi ha qui parla de la possibilitat que la reina s'hagi tornat a operar del nas. En canvi, segons 'La Otra Crónica', la dona de Felip s'hauria injectat àcid hialurònic als pòmuls, raó per la qual se li hauria inflat la cara i se li veia un nas més petit de l'habitual.

Els resultats d'aquest tipus de tractaments estètics solen ser prou positius, però necessiten cert temps per adaptar-se al rostre i poden resultar molt artificials quan ha passat encara poc temps des de la injecció, tal com es va poder apreciar en la visita de Letícia a ARCO. 

 

Arran d'aquest fet, la reina ha rebut nombroses crítiques per haver-se sotmès a un tractament d'aquest tipus i molts l'han acusat de donar una imatge molt artificial i allunyada de la realitat.

 

 

Altres tractaments estètics de la reina Letícia

 

Aquesta polèmica podria no haver agradat gaire a la Casa Reial, segons informa 'EsDiario', però aquest tipus de tractaments no són nous en la reina d'Espanya. De fet, la seva afició pels tractaments de bellesa és àmpliament coneguda per tothom, i aquest cop no és el primer que apareix en públic amb una imatge renovada com va passar a ARCO.

 

L'última vegada que ho va fer va ser el passat mes de gener, a l'entrega dels Premis Fundació Víctimes del Terrorisme, on va aparèixer amb uns llavis més gruixuts de l'habitual. 

 

Aquest fet va provocar que creixessin els rumors sobre un possible tractament amb botox, un lifting sense cirurgia amb fils tensors facials o fins i tot en injeccions d'àcid hialurònic com les que s'hauria realitzat ara. 

 

La reina Letícia en l'entrega de Premis de la Fundació Víctimes del Terrorisme | Gtres

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris