rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

La reina Letícia passa un moment d'allò més incòmode en descordar-se-li el vestit

Una cambrera va entrar en escena per evitar el desastre
La reina Letícia, en una imatge d'arxiu | Gtres.

 

La reina Letícia és sempre al focus de la polèmica. La monarca, que ha estat a l'ull de l'huracà des de principis d'abril a causa de protagonitzar una escena d'allò més pintoresca amb Sofia, ha tornat a saltar a la palestra gràcies a la seva darrera i erràtica aparició pública.

 

Letícia, com ja va sent habitual, va optar per lluir una de les seves millors gales per rebre al president de Portugal, Marcelo Rebel·lo, al Palau de Madrid. Així doncs, amb un model de la dissenyadora Ana Locking —un vestit d'estil 'sirena', de màniga llarga, coll a caixa, color blau, amb perles brodades i obertures laterals—, la reina va lluir un vestit que li va acabar passant factura.

 

Durant l'acte, de fet, Letícia va haver de ser assistida per una de les cambreres de l'esdeveniment, en veure com l'obertura posterior de la peça se li descordava, deixant-li l'esquena descoberta. Tot i això, la ràpida assistència de la cambrera, va evitar la 'tragèdia'.

 

Letícia, amb el vestit descordat | Cedida

 

Letícia homenatja Sofia


D'altra banda, l'acte va servir perquè Letícia fes les paus amb la reina emèrita Sofia d'una vegada per totes. Després de diversos gestos per intentar reconduir la seva situació, la monarca hauria fet un gest d'allò més efectiu per a poder reconduir una situació d'allò més tensa.

 

I és que en aquest context, Letícia va optar per lluir la tiara preferida de Sofia a l'acte. Quelcom que, fins al moment, no s'havia vist mai i que va cobrar una gran importància, a causa del mal moment que travessaven les dues.

El vestit de Letícia

La reina Letícia i Marta Nieto, amb el mateix vestit | CatalunyaDiari.cat

 

La reina, com ja hem esmentat anteriorment, va apostar per enfundar-se un disseny d'Ana Locking. No era, però, quelcom nou.  I és que sorprenentment, aquest mateix vestit ja s'havia vist a la gala dels premis Feroz 2017, quan l'actriu espanyola Marta Nieto va optar per estrenar el vestit.

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris