rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

La reina Letícia sorprèn amb el pentinat que va lluir durant l'entrega dels Premis FPdGi, a Girona

Letícia i Felip VI van acudir el passat dijous a Vilablareix, per l'entrega de Premis Fundació Princesa de Girona
Els reis d'Espanya, a Girona | CatalunyaDiari.cat

 

El rei Felip VI i la reina Letícia van arribar el passat dijous a Girona envoltats en una gran controvèrsia. Diverses organitzacions i moviments, en aquest sentit, s'havien acollit a les portes del recinte de Vilablareix on es duia a terme l'entrega de Premis Fundació Princesa de Girona (FPdGi) i, fins i tot, els Mossos han haver d'actuar per detenir un membre dels CDR que s'havia saltat el cordó de seguretat per increpar el monarca. 

 

Més enllà de protestes i polèmiques, doncs, la reina espanyola va cridar l'atenció per irrompre a escena amb un nou i —perquè no dir-ho— atrevit pentinat.

 

Letícia i el pentinat de la discòrdia

La reina Letícia, en aquest sentit, va anar més enllà i va apostar per un pentinat inèdit fins aleshores. Amb una cua alta i uns grans rinxols, doncs, la reina va apartar tota mena de polèmica per lluir la seva millor cara per la seva primera visita a Catalunya aquest 2018. 

El pentinat de Letícia, en arxiu  | CatalunyaDiari.cat

Tot plegat, així mateix, va cridar l'atenció perquè Letícia acostuma a lluir el cabell llis i laci i, per la qual cosa, la seva aparició a Girona va sorprendre d'allò més

 

‘Looks’ d'allò més arriscats 

Se l'havia pogut veure amb algun recollit despentinat o, fins i tot, amb una cua mitjana d'estil ‘bubbleponytail’, però mai amb un ‘look’ que més s'assembla al que llueixen les estrelles americanes com la cantant Adriana Grande o Kim Kardashian.

 

El perquè de tot plegat, però, podria estar en la voluntat de la reina espanyola de lluir un pentinat més juvenil. Un estilisme que, de ben segur, marcarà tendència i que ja ha quedat en el record d'una visita institucional a Catalunya que ja és història.  

El vestit de Carolina Herrera de la reina| Cedida

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris