IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

La reina Letícia es posiciona i llueix unes arracades de Tous

La marca catalana va expulsar el passat dilluns a Pilar Rahola i a la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik, de la seva fundació benèfica

La reina Letícia lluint unes arracades de la marca Tous
La reina Letícia lluint unes arracades de la marca Tous | CatalunyaDiari.cat

En plena polèmica per l'expulsió de dues conegudes independentistes, com són Pilar Rahola i la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik, de la fundació benèfica de la família Tous, la reina Letícia ha lluït aquesta setmana unes arracades de quars hidrotermal en blau i ambre de la marca. 

Tot i que Letícia, que és clienta habitual de la joieria catalana, no va gosar penjar-se l'osset característic de l'empresa durant la recepció al president de Palestina el passat dilluns 20 de novembre, sí que va lluir amb orgull joies Tous. 

Malgrat que la notícia sobre l'expulsió de Rahola i Rakosnik va esclatar el dimarts, feia dies que l'empresa enviava cartes a les seves botigues insistint del caràcter espanyol de l'empresa per combatre una possible caiguda en les comandes de cara a Nadal. El que significa que la reina ja era coneixedora de la polèmica dilluns i, per tant, l'elecció de les joies d'aquesta marca podria no ser casual. 

La polèmica de Tous

La família Tous ha decidit expulsar de la seva fundació a Pilar Rahola i a la dona d'Artur Mas, Helena Rakosnik, després de la «crida al boicot» contra l'empresa catalana que circulava per les xarxes socials. Un boicot que s'iniciava després que la seva presidenta, Alba Tous, aparegués gaudint d'una paella a casa de Pilar Rahola amb el president Carles Puigdemont i el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero. Tot i que els Tous ja van assegurar públicament que no són independentistes i que se senten catalans i espanyols per igual, sembla no haver sigut suficient.

Rosa Tous assegurava que vol «revisar i renovar» als membres del tot el patronat i que apartar a Rahola i Rakosnik és una decisió «llargament meditada»: «És obvi que hem de mantenir una coherència pública en atenció als nostres clients, socis, treballadors, franquiciats i proveïdors».

«Fa temps que la fundació volia donar-li un perfil més tècnic al seu patronat. Està clar que la crisi d'imatge que estem vivint ens porta a prendre decisions urgents, però s'hauria fet igual si això no hagués passat», sentenciaven des de Tous. 


Comentaris

envia el comentari