ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

La reina Letícia, preocupada per l’estat de salut de la seva àvia

Menchu Álvarez del Valle és una de les persones més important en la vida de la monarca
La reina Letícia costat de la seva àvia Menchu Álvarez del Valle i la seva filla la infanta Sofia | CatalunyaDiari.cat

Malts moments els que està passant aquestes últimes setmanes la reina Letícia. I és que la monarca està molt preocupada per l'estat de salut de la seva àvia, la periodista Menchu Álvarez del Valle. Per aquest motiu, la dona de Felip VI ha estat viatjant últimament amb bastanta freqüència cap a Astúries per visitar-la i estar amb ella i ho seguirà, segons confirma la revista 'Semana'.

 

La família reial cap a Astúries

Precisament, aquest pròxim cap de setmana la família reial té previst viatjar cap a la terra natal de la reina, on se celebrarà un acte molt especial per a ells: la princesa rebrà El Mirador de la Reina, una present que li lliuraran a les muntanyes de la regió, en el que és el seu primer viatge oficial com a hereva de la corona.

 

A més d'això, la família commemorarà els 1.300 anys de creació del Regne d'Astúries i celebrarà el centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Covadonga, al parc que porta el mateix nom. Uns compromisos que tindran lloc aquest dissabte, 8 de setembre, i que la reina Letícia aprofitarà per anar a veure a la seva àvia, una de les persones a qui més estima.

 

La reina Letícia sempre s'ha mostrat propera i preocupada per la seva àvia, Menchu Álvarez del Valle | CatalunyaDiari.cat
 

L'àvia de la reina Letícia

Menchu Álvarez del Valle, reconeguda periodista que va dedicar gran part de la seva vida als programes de ràdio, és una de les persones de l'entorn familiar de la reina Letícia més conegudes. Tot i tenir ja 90 anys, sempre s'ha caracteritzat pel seu bon estat de salut, motiu pel qual no és d'estranyar que la neta per part del seu fill, Jesús José Ortiz Álvarez, comenci a estar preocupada.

 

Està previst que la reina, acompanyada de les seves filles Elionor i Sofia, la vagin a visitar els pròxims dies i li brindin un agradable moment de companyia familiar per animar-la, tal com ja van fer el passat mes d'agost, quan van visitar-la a la seva casa de Sardeu, a Ribadesella. Qui sap si aquesta serà l'última vegada que la tornen a veure per sempre més.