rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La reina Letícia, a l'ull de l'huracà a causa dels luxosos regals que rep

La monarca rep un total de 131.400 euros a l'any i, des que està amb Felip VI, n'ha gastat 361.906
La imatge de Letícia amb els pertinents retocs estètics | Cedida

 

La reina Letícia salta d'escàndol en escàndol. La pugna amb la reina emèrita Sofia, els rumors de divorci amb Felip VI i tot el que va sortint a la llum sobre la seva persona, han fet de la monarca espanyola la diana de les crítiques de la premsa del cor. Ara, però, les crítiques semblen anar més enllà i s'escapen de les guerres obertes de la reina per explicar quins són els regals que reb i els gastos que forma part de la monarquia.

  

 

 

Rep 131.400 euros a l'any i des que està amb Felip VI n'ha gastat 361.906 

Segons ha tret a la llum 'El Plural', la reina podria haver-se gastat un total de 361.906 euros, des que es va convertir en la dona de Felip VI. Una xifra desorbitada i exagerada que demostra, com no pot ser d'altra manera, que Letícia és una autèntica ‘fashion victim’.

 

Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El cert, però, és que moltes marques opten per regalar-li vestits i així la reina els promociona durant els seus actes oficials. Tot i això, el problema rau en l'enorme quantitat de regals i amb una decisió d'allò més sonada: Letícia ha contractat una estilista només perquè li faci l'inventari de totes les peces que li arriben.

 

Quelcom que evidencia, doncs, que Letícia no gasta —segurament— molts diners en vestits i, per la qual cosa, tothom es pregunta en què s'hauria pogut gastar els famosos 361.906 euros. 

  

 

 

Les operacions estètiques, a l'ordre del dia

La reina Letícia, en un acte oficial  | Gtres

 

Ho evidencia, de fet, la imatge que podem veure a la part superior. L'aspecte de Letícia ha canviat ostensiblement des que era reportera de TVE i va entrar a la Casa Reial, ja que ara podem veure que la seva cara és més artificial.

 

La pell, de fet, és artificialment més lluminosa i hidratada, i les seves expressions són menys naturals. Tot això, doncs, ha estat causa directe de les operacions estètiques i dels tractaments als quals s'ha sotmès. 

La reina Letícia, obsessionada amb la seva imatge

Segons revelen periodistes com Jaime Peñafiel, el caràcter de la reina s'ha tornat molt irascible. Quelcom que, de fet, crida l'atenció perquè aquesta estava acostumada a aparèixer davant les càmeres i a mostrar el millor dels seus somriures al Telediario de TVE.

 

Per això mateix, la seva darrera obsessió al llarg dels últims anys s'ha basat, únicament, en el seu aspecte. I a prova de tothom està que la reina ha canviat força des que va entrar a la casa reial.

 

Felip i Letícia, en una de les seves primeres aparicions | Cedida

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris