La reina Letícia rellisca i gairebé cau en un toll de fang a la República Dominicana

La monarca està realitzant un viatge de cooperació i caràcter humanitari sense la companyia del seu marit

La reina Letizia en su viaje oficial
La reina Letícia durant el viatge | GTRES
 

La reina Letícia ha patit un ensurt mentre es trobava immersa en ple viatge de cooperació al Carib. Aquest viatge, que és el tercer que realitza, té un caràcter  humanitari i s'ha iniciat a la població de Monte Plata, a la República Dominicana.

En la seva estada ha anat a visitar un projecte de distribució d'aigua potable, però el que no imaginava la reina és que estaria a punt de patir una caiguda que hagués deixat el seu look impecable fet un autèntic quadre.

Així ha sigut la quasi caiguda

Letícia, que no s'esperava protagonitzar l'anècdota del dia, ha tingut un bon ensurt mentre caminava davant les mirades de tots els presents, que l'acompanyaven i compartien opinions sobre aquest projecte. El lloc estava ple de periodistes i curiosos que han viscut en primera persona la relliscada de la dona del rei Felip.


La reina, doncs, estava sortint del lloc de la visita, i per tal d'arribar al cotxe que l'havia de transportar s'ha vist obligada a creuar un camí irregular i ple de fang. Letícia, que anava vestida amb un look distintiu de colors clars, intentava evitar embrutar-se, i per això ha volgut recolzar-se sobre una pedra situada al mig del toll de fang.


I en aquell moment ha succeït tot. La reina, que no disposava de massa equilibri, ha ensopegat i quasi cau de morros al fang. Afortunadament, s'ha pogut salvar en l'últim moment, davant la mirada de sorpresa i preocupació de tots els que estaven allí presents. Si no arriba a ser així, hagués acabat totalment coberta de fang, i s'hauria consumat la catàstrofe.

El viatge impedirà als reis celebrar el seu aniversari de noces

En aquests moments, Letícia viatja acompanyada de Fernando García Casas, secretari d'Estat espanyol de Cooperació Internacional amb Iberoamèrica i el Carib. Cal recordar que la reina s'ha embarcat en aquest projecte per donar suport a causes humanitàries i a la cooperació. El seu pròxim destí serà Haití. 


Malauradament, aquest viatge mantindrà la reina apartada de la seva família en una data clau: la del seu aniversari de noces amb el rei Felip, fet que no havia succeït fins aquest any.

La reina Letizia en su viaje oficial
La reina Letícia durant el viatge | GTRES

Comentaris

envia el comentari