URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Letícia torna a treballar en el projecte que més il·lusió li fa després de fer vacances

La monarca torna a les seves tasques oficials sense el rei Felip

La reina Letícia durant una reunió amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a Madrid, 1 de septembre de 2020
La reina Letícia durant sempre ha estat molt unida a l’Associació Espanyola Contra el Càncer | Gtres

Després del final de l'estiu, la reina Letícia s'ha posat a la feina en el seu retorn les tasques de l’agenda oficial. L’esposa del rei ha reprès la rutina que tenia abans del confinament. Cal recordar que els monarques van tornar a la vida pública la setmana passada, després d'haver estat uns dies de descans a Madrid. Abans de la seva tornada a la capital, els monarques van gaudir de les seves habituals vacances a Marivent.

Letícia Ortiz ha participat en una reunió de treball de l'Associació Espanyola contra el Càncer. La reina sempre ha estat una de les que més s'ha conscienciat amb aquesta malaltia que per desgràcia afecta tanta gent.

La reina reprèn la seva agenda en solitari

La mare de la princesa ha participat en la reunió sola, sense la presència del seu marit. No és estrany veure com tots dos emprenen camins per separat, ja que ocasionalment es divideixen per a intentar anar al màxim de llocs possible.

Dimarts passat sí que van assistir junts a un acte organitzat pel Dia del Cooperant. Aquesta setmana de retorn al treball ha estat bastant moguda per a la reina, ja que ara mateix estan especialment preocupats amb la tornada a l'escola de les seves filles.

Al voltant de les 10 d’aquest matí, la monarca s'ha presentat en la seu madrilenya de l'Associació Espanyola contra el Càncer. La reina ha volgut reprendre la seva activitat centrant-se especialment en la lluita contra el càncer.

La reina Letícia és una de les màximes defensores de tots els projectes que ajudin a investigar les diferents malalties, com el càncer en aquest cas. Cal recordar que durant la seva etapa com a princesa, Letícia es va reunir en diverses ocasions amb aquesta Associació.

Letícia sempre ha estat en contacte amb aquestes organitzacions

Durant el confinament també va estar en contacte amb aquesta organització, així com amb altres amb les quals habitualment col·labora. Mentre es trobava aïllada dins de la seva pròpia casa, Letícia va estar sempre en contacte amb l'Associació Espanyola contra el Càncer. És per aquesta raó que una de les primeres coses que ha volgut fer després de la fi de les seves vacances és visitar la seu de Madrid per a participar en una reunió.

Aquest ha estat l'últim acte de la reina durant aquesta setmana, ja que no té res més marcat en l'agenda. El pròxim 15 de setembre la dona del rei celebrarà el seu aniversari número 48.


Comentaris

envia el comentari