IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia saluda afectuosament la infanta Cristina

Ho ha fet en l’aniversari de la reina Sofia, tot i que la relació entre la dona i la germana del rei Felip VI no ha estat la millor després del ‘Caso Nóos’

La reina Letizia y la infanta Cristina en una imagen del año 2011
La reina Letícia ha saludat afectuosament la infanta Cristina | CatalunyaDiari.cat

Fa molt de temps que la relació entre la reina Letícia i la infanta Cristina no és gaire bona. Sobretot després de la implicació d’Iñaki Urdangarín al ‘Caso Nóos’ i des de llavors la família reial els ha apartat  de molts actes institucionals que es duien a terme. No obstant això, ara s’ha pogut veure un petit apropament entre la dona i la germana del rei Felip VI que ha sorprès tothom.

Amb motiu del 80è aniversari de la reina Sofiatota la família s’ha reunit, incloent-hi la infanta Cristina i els seus fills, per això s’esperava que el retrobament entre elles fos molt complicat, però no ha estat així. Sembla que la reina Letícia ha saludat la seva cunyada d’una forma afectuosa i, fins i tot, han dinat a la mateixa taula.  

Reconciliació entre la reina Letícia i la infanta Cristina?

Realment ha estat un moment molt inesperat i, a més a més, molts han arribat a afirmar que potser la reina Letícia ha mostrat una cara més amable per respecte a la reina emèrita amb motiu del seu aniversari, una celebració molt important per ella i la seva família.

Imagen de la familia real en el 80 cumpleaños de la reina emérita Sofía
Imatge de la Família Reial en el 80è aniversari de la reina emèrita Sofia | CatalunyaDiari.cat

 

En qualsevol cas, el cert és que la dona del rei Felip VI s’ha comportat amigablement amb la seva cunyada a qui ha saludat de forma afectuosa durant l’aperitiu previ davant de tots els convidats. I després, fins i tot, han compartit taula durant el dinar de celebració, juntament amb les persones més properes a la reina Sofia, tal com ho ha confirmat un dels convidats, segons ‘Informalia’.

La reina Sofia ha dinat en la taula d’honor envoltada per la seva família, les seves filles, la infanta Elena i Cristina, el rei Joan Carles, el rei Felip VI i la reina Letícia. El possible apropament entre les dues dones pot simbolitzar que la família torna a estar unida tot i les grans dificultats i polèmiques que travessa en els últims anys. Potser l’aniversari de la reina Sofia ha estat un punt d’inflexió cap a una reconciliació definitiva entre la reina Letícia i la infanta Cristina.

La infanta Cristina viatja amb Vueling

La germana del rei Felip VI ja ha estat notícia prèviament perquè ha cridat l’atenció de tothom el fet que la infanta Cristina i els seus fills hagin tornat a Madrid per celebrar l’aniversari de la reina Sofia en un vol de baix cost de Vueling. Tanmateix, tots ells realment han viatjat acompanyats del personal de seguretat i en els seients ‘priority’ que són els més cars per les característiques exclusives i especials que ofereixen.


Comentaris

envia el comentari