La reina Letícia i les seves filles se'n van a Itàlia sense el rei Felip

La monarca ha volgut evitar el contacte amb els reis emèrits quan es compleix un any de la polèmica 'no-fotografia' a la Catedral de Palma

La reina Letícia ha volgut passar desapercebuda amb les seves filles durant el vol
La reina Letícia ha volgut passar desapercebuda amb les seves filles durant el vol | ESPAÑADIARIO

La tensió entre la reina Letícia i els reis emèrits va en augment. Tant és així que la reina ha decidit fer un viatge ella sola amb les seves filles per Itàlia i de moment ha marxat sense el seu marit, el rei Felip. El passat divendres, i aprofitant les vacances de Setmana Santa del col·legi de les seves filles, les tres van agafar un vol regular en classe 'business' direcció Itàlia, intentant passar el màxim de desapercebudes possible. 

 

Van vestir de manera informal i, a més a més, Letícia va intentar per tots els mitjans que ningú les fotografiés dins l’avió, inclús va preguntar a un noi si havia tret fotografies d’elles, a la qual cosa ell va contestar que no i a més a més li va mostrar la galeria d’imatges perquè la reina es quedés tranquil·la.

Ara farà un any que, en finalitzar la missa de Pasqua i davant la Catedral de Palma, es va viure un dels moments més tensos que es recorden en els últims anys dins la monarquia. La reina Sofia es disposava a realitzar-se una fotografia amb les seves nétes Sofia i Elionor, quan la reina Letícia es va posar davant d’elles per obstaculitzar l'escomesa i impedir que la fotografia en qüestió es realitzés.

 

La imatge de la família reial durant la Pasqua, que va desencadenar en una disputa entre les reines
La imatge de la família reial durant la Pasqua, que va desencadenar en una disputa entre les reines | ESPAÑADIARIO

 

 

El rei Felip no s'unirà a la seva família en el seu viatge per Itàlia

De moment, no se sap si aquest any els reis aniran a la missa del Diumenge de Resurrecció i coincidiran amb els reis emèrits, però tot fa indicar que l'esperat retrobament no es donarà. Tal com estan les coses, i amb l’ambient tan caldejat, és fàcil pensar que intentaran evitar el màxim possible una trobada que pugui desembocar en un nou conflicte, ja que les relacions estan més tenses que mai.

L’agenda oficial del monarca a més, no inclou cap viatge a Itàlia per unir-se a la seva dona, ni cap missa ni fotografia familiar; per tant, el més probable és que el Diumenge de Resurrecció no es doni l’esperada reunió familiar.

Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis Emèrits durant la Pasqua militar de 2018
Els reis Felip VI i Letícia al costat dels Reis emèrits durant la Pasqua militar de 2018 | CatalunyaDiari.cat

 

Amb tot això, la distància entre el rei Felip i els seus pares només fa que eixamplar-se. El nucli format per la reina Letícia, Felip VI i les seves filles viu totalment allunyat dels reis emèrits i de les infantes Helena i Cristina, amb qui no mantenen contacte. Sembla que després dels múltiples lletjos que Letícia ha fet als seus sogres, aquests han decidit cessar qualsevol mena de relació i tallar el contacte amb la seva nora; a més a més, han demanat al seu fill que es posicioni d’una vegada per totes a favor d’ells.

 


Comentaris

envia el comentari