La reina Letícia llueix una faldilla de Zara per rebre a grans de la moda

Per les jornades de l’audiència, Letícia va saber jugar amb les últimes tendències de la moda
La reina Letícia juntament amb Eugenia de la Torriente, directora de la revista Vogue Espanya | Vogue España

 

El Palau de la Zarzuela s’ha convertit en l’epicentre de moda no només per la presència de la revista Vogue Espanya, sinó pel ‘look’ que la reina Letícia va utilitzar per rebre l’equip de la revista del grup Condé Nast. Per aquesta jornada de l’audiència, Letícia va demostrar estar al dia de les tendències de moda i saber jugar amb elles utilitzant peces de firmes de luxe combinades amb peces de firma ‘low cost’, una característica que sempre s’ha associat amb la reina.

 

El ‘look trendy’ de la reina Letícia

El ‘look’ que Letícia Ortiz ha dut per les audiències amb la revista Vogue i posteriorment amb els organitzadors de la fira ‘Fruit Attraction’, consisteix en tres peces que va saber ressaltar amb un cinturó quadrat, ample i de color negre en símil de pell de cocodril, el qual ha estat present en altres ‘looks’ de la reina.

 

El 'look' trencador de Letícia amb la faldilla 'animal print' de Zara i botes tipus leggings | La Coctelera
 

En primer lloc un jersei de punt fi de color negre, coll rodó i màniga llarga; un bàsic de tardor i hivern típic de la reina Letícia. Algunes fonts asseguren que es tracta del jersei Fayna d’Hugo Boss, però es difícil d’assegurar, ja que la peça és molt bàsica.

 

En segon lloc, unes botes leggings que suposen una aposta més arriscada per la reina, però totalment adequada. Les botes, que Letícia també ha utilitzat en tons vermells, són de la tradicional firma espanyola Magrit i es poden comprar per 552 euros.

 

La reina també ha fet servir les botes 'Francesca' de Magrit en color vermell | Magrit

 

La faldilla ‘animal print’ de Zara

En tercer lloc, la peça clau de tot l’’outfit’ és una faldilla de Zara d’estampat ‘animal print’ de pitó en tons grisos i crema, altura mitjana, amb botons al davant i una caiguda fluida però sense vol que, per cert, és també un tipus de caiguda que Letícia acostuma a dur.

 

La faldilla amb estampat de serp de Zara ja està esgotada | Zara
 

La faldilla de Zara ja s’ha esgotat, però en el seu moment es podia aconseguir per 12,99 euros en les rebaixes de Zara. Igualment, queden faldilles amb estampats similars amb les quals es podria imitar el ‘look’ de Letícia.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris