La reina Letícia viatjarà sola a Ginebra

La monarca visita aquest dijous la ciutat on resideixen Iñaki Urdangarín i Cristina per visitar la Unió Internacional Contra el Càncer

Imagen de archivo de la reina Letizia.
Imatge d'arxiu de la reina Letícia. | Gtres

Després de la seva polèmica amb la reina Sofia, tots els focus se centren ara en Letícia i en els seus moviments. Aquesta setmana, la monarca té programat un viatge oficial a Ginebra, Suïssa, que ha aixecat l'interès de tota la premsa i de tots els monàrquics.

La reina visitarà la seu de la Unió Internacional Contra el Càncer com a presidenta d'Honor de l'Associació Espanyola contra el Càncer. Ho fa per conèixer de primera mà la tasca i l'impacte de la UICC per veure com Espanya pot millorar i ajudar activament en la lluita contra aquesta terrible malaltia.

Imagen de archivo.
Imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Una ciutat coneguda per la família

Aquest viatge, però, té un petit problema. Ginebra és la ciutat on resideixen la infanta Cristina i Iñaki Urdagarín. A l'espera de què acabés el procés judicial del cas Nóos, la parella va decidir traslladar-se a aquesta ciutat suïssa —on també viuen Anna Gabriel i Marta Rovira— per poder allunyar-se de la pressió mediàtica.

Per aquest motiu, es tracta d'un punt marcat en vermell en el mapa i els reis intenten evitar viatjar-hi sempre que l'agenda ho permeti, una cosa que no es produeix en aquesta situació. De fet, aquest serà el segon cop en set mesos que Letícia visita Ginebra tota sola. El passat mes d'octubre, la reina ja va haver de visitar la seu de l'Organització Mundial de la Salut de Ginebra per a una reunió de treball.

La reina no veurà els seus cunyats

La seva visita a Ginebra ha fet que molta gent es preguntés si la reina tindria una trobada privada amb la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. No obstant això, Letícia té clar que no es vol veure relacionada amb ells ni amb el seu procés judicial i no té cap intenció d'anar-los a veure. Per això, tornarà a Madrid després de la reunió per estar com més lluny millor de la germana de Felip i el seu marit.


Comentaris

envia el comentari