Les indiscrecions de les amigues de Barcelona obliguen Letícia a evitar Catalunya

La periodista Pilar Eyre ha expressat en la darrera publicació al seu bloc que la reina «no vol tornar ni lligada amb cadenes»

La reina Letícia té una mania quan saluda
La reina Letícia no ha visitat Catalunya des de fa temps | CatalunyaDiari.cat

La reina Letícia sempre és notícia. Crida l’atenció la seva agenda, ja que acudeix a pocs actes oficials, no fa gaires discursos, no fa declaracions a la premsa i no acompanya al rei Felip. Com és el cas del darrer acte que ha presidit a Barcelona, on va entregar un premi a l’empresari Mariano Puig, patriarca del Grup Puig que inclou Nina Ricci i Carolina Herrera, i al qual no va assistir la reina.

L’absència de Letícia crida l’atenció perquè sempre ha mantingut una gran relació amb la família, que durant catorze anys li han donat vestits i complements de les seves marques completament gratis. Segons ha explicat Pilar Eyre al seu bloc publicat a ‘Lecturas’, hi hauria dues raons per justificar que la reina no hagi entregat en persona aquest premi.

  • També pots llegir: Petó en públic entre el rei Felip VI i la reina Letícia

Les amigues de Barcelona, més indiscretes que les de Madrid

Per una banda, «Letícia es resisteix a visitar Catalunya, ni lligada amb cadenes», deixant de banda el «clima d’hostilitat» dels darrers temps, «per la manca de discreció de les persones que freqüentava» a Barcelona. Quelcom que a Madrid no passa, ja que en aquesta ciutat les seves companyies no parlen de més i respecten les reunions privades que mantenen amb ella.

Els reis d'Espanya.
Les indiscrecions de les seves amistats de Barcelona, la principal raó per no tornar a Catalunya | Cedida

Cal destacar que les indiscrecions dels seus coneguts de Barcelona realment són «filtracions sense importància». Com per exemple quan va sortir a la llum que havia canviat el menú de la inauguració de la nova seu de Puig a 24 hores de l’acte, o quan va fer que modifiquessin set vegades un biquini de Custo. Tanmateix, en sentir-se «traïda» ni tan sols manté el grup de WhatsApp que tenia amb les seves amigues de l’alta burgesia catalana.

I per una altra, segons ‘En Blau’, la segona raó per la qual Letícia no tornar a Catalunya seria l’hostilitat envers la Casa Reial que va generar el discurs que va fer el rei Felip el 3-O i que va ser inspirat per la mateixa reina. Tot i que a Barcelona hi viu la seva germana Telma Ortiz amb la seva filla i ha estat una ciutat que ha estimat molt, on va passar molts estius durant la seva joventut i on Felip va comprar l’anell de compromís i ella el seu vestit de núvia.

  • També et pot interessar: La infanta Helena hauria titllat de «pobre i plebea» a la reina Letícia en una forta discussió

Comentaris

envia el comentari