rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La reina Letícia ha arribat a presentar una fortuna de més de 8 milions d'euros

La reina acredita una ostensible fortuna després d'haver-se casat amb Felip VI l'any 2014
La reia Letícia, a la gala dels 50 anys del diari 'AS' | CatalunyaDiari.cat

 

Actualment, la reina Letícia dista molt d'aquella jove periodista que vivia en un modest pis a Madrid. D'un dia per l'altre, aquesta va passar de ser una de les cares conegudes de TVE a ser membre de la família reial. Quelcom que li va comportar una enorme popularitat i també —perquè no dir-ho— un augment exponencial dels seus ingressos

 

Tant és així que, segons revelen diversos mitjans britànics, el patrimoni que acreditava l'actual reina espanyola l'any 2014 ascendia 8,3 milions d'euros. Una xifra molt més suculenta que la que presentava l'any 2004, quan va conèixer l'aleshores príncep Felip. Un jove monarca que anys després es va convertir en rei i que acreditava l'any 2014 una fortuna de 16,8 milions d'euros.

Els primers passos de la reina Letícia

La jove Letícia no va ser acceptada de bon grat per part de la premsa del cor i opinió espanyola. El príncep Felip, qui ja havia tingut una mala experiència en aquest sentit amb Eva Sannum, va posar la directa i no va renunciar a Letícia per una qüestió d''estatus'.

 

Felip, de fet, va optar per casar-se per amor —lluny del 'modus operandi' de la reialesa— i va arribar a amenaçar amb la renúncia dels seus drets successoris a la monarquia espanyola si se li impedia el seu enllaç amb Letícia Ortiz.

 

Felip i Letícia, en una imatge d'arxiu mentre eren nòvios | Cotilleando

 

La mare de Letícia, perfil totalment contraposat

Si bé és cert que la fortuna de Letícia sobrepassa els 8 milions d'euros, també ho és que la seva mare, Paloma Rocasolano, sempre ha mantingut un perfil molt normal i duu una vida molt diferent de la de la seva filla. I és que la mare de la monarca, en aquest sentit, continua vivint en un petit pis de només 37 metres quadrats a Madrid.

 

Així mateix, són diversos els mitjans que han caçat la mare de la monarca desplaçant-se amb metro per la capital espanyola, fins i tot quan ha acudit al Palau Reial per visitar-hi la seva filla. 

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris