IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Letícia va haver de suportar un fort dolor de turmell durant la desfilada militar

Segons la periodista Isabel San Sebastián, la reina es va torçar un turmell i li costava mantenir-se dempeus | Va fer un gran esforç al besamans on va haver de romandre dempeus durant bastant de temps

La reina Letizia durante el desfile militar del Día de la Hispanidad
La reina Letícia durant la desfilada militar del Dia de la Hispanitat | Cedida

La desfilada de la Hispanitat del passat 12 d'octubre va estar marcat per diversos detalls i esdeveniments que no van passar desapercebuts. Un d'ells, va ser l'embenatge que portava la filla petita dels reis d'Espanya, la Infanta Sofia, a la seva mà dreta, que intentava ocultar. Va ser la mateixa reina Letícia la que va acabar descobrint que la seva filla havia de portar aquest embenatge perquè «es va doblegar dos dits amb la pilota i en haver de saludar era millor que els tingués així», evitant així més dolor per a Sofia. No obstant això, dies després, ha sortit a la llum que un altre membre de la família reial també va estar dissimulant el seu malestar en aquella desfilada i posterior besamans al Palau Reial.

Segons el portal ‘Look’, era la reina la que va haver de suportar un fort dolor en el seu turmell que s'havia torçat poc abans i que li impedia mantenir-se dempeus durant un llarg període de temps. Va ser la periodista Isabel Sant Sebastià la primera que va informar d'aquest impediment de Letícia, el qual va passar desapercebut, encara que com ella va assegurar, la reina va fer un gran esforç, sobretot durant el besamans, ja que romandre dempeus durant tant de temps feia que el seu turmell li fes més mal. 


Comentaris

envia el comentari