La reina Letícia sobre l'embenatge de la seva filla Sofia: «Es va doblegar dos dits amb la pilota»

Ha explicat que va ser jugant, i que es va preferir que la menor portés aquesta bena perquè pogués saludar sense molèsties

La família reial durant la desfilada del dia de la Hispanitat
La família reial durant la desfilada del dia de la Hispanitat | Cedida

Durant la desfilada del Dia de la Hispanitat celebrat el passat dijous, molts van ser els detalls que no van passar inadvertits, com per exemple, la salutació de la reina mirant el seu telèfon mòbil, els gestos cap a les seves filles per corregir el seu protocol, i fins i tot la bossa personalitzada amb la bandera espanyola i les inicials ‘CC’ que lluïa Cristina Cifuentes, la presidenta del Partit Popular en la Comunitat de Madrid. Un altre dels moments que van retratar els fotògrafs va ser la mà de la Infanta Sofia, filla menor de Felip VI i Letícia. En tot moment Sofia intentava dissimular el màxim possible un embenatge que cobria la seva mà i canell dret.

En aquell moment, es desconeixia quin havia estat el motiu de la possible lesió de la infanta, encara que finalment ha estat la mateixa Letícia l'encarregada de revelar el perquè de l'embenatge de la seva filla. Tal com va explicar al portal ‘Vanitatis’, Sofia es va lesionar jugant amb una pilota: «Coses de nens i de jocs. Es va doblegar dos dits amb la pilota i en haver de saludar era millor que els tingués així».


Comentaris

envia el comentari