La reina Sofia passejant pels carrers de Palma de Mallorca

La reina Sofia, abatuda, acaba de rebre una trista notícia

L'emèrita està passant un dels pitjors estius de la seva vida

Aquest estiu està sent una autèntica tortura per a la reina Sofia, que ha vist com el seu marit se n'ha anat d'Espanya deixant un greu problema que ara arrossega tota la família.

La relació entre la grega i Joan Carles fa molts anys que està completament trencada, no obstant això ara la situació és pitjor, ja que l'emèrita s'ha quedat completament sola. La gran majoria d'informacions que arriben de la Casa Reial estan sent terribles en els últims mesos.

Mentre Joan Carles es troba als Emirats Àrabs, Sofia està passant un molt mal moment després de les últimes informacions que li han arribat des del seu país natal, i és que les tombes dels seus pares, Pablo i Frederica de Grècia, han patit un acte vandàlic.

Un any terrible per a la reina emèrita

Com no podia ser d'una altra forma Sofia està abatuda, ja que per a ella aquestes coses signifiquen molt, i aquest acte vandàlic ha deixat a la seva família grega destrossada. Les làpides atacades es troben als jardins del palau de Tatoi, la que va ser la residència de la Família Reial grega, als afores d'Atenes.

Tal com ha manifestat el Ministeri de Cultura i Esports grec, la Policia va trobar la creu de la làpida partida en tres peces durant una patrulla rutinària. L'últim que se sap és que les autoritats ja estan buscant als participants d'aquest terrible, i de moment, els actes de restauració ja es troben en marxa.

«Avui, durant la patrulla de la tarda de la Policia del departament de Tatoi, s'ha localitzat un acte de vandalisme en la tomba del rei Pablo i de la reina Frederica. El Ministeri de Cultura va ser informat immediatament i la restauració del monument ràpidament iniciada», ha informat el departament de Cultura a través d'un escrit.

El lloc on s'ha produït aquest acte es troba pràcticament abandonat. Per a la reina Sofia es tracta d'un lloc molt estimat, ja que allí va créixer al costat dels seus dos germans, Constantí i Irene. Una cosa és segura, i és que aquest estiu no serà el millor que la reina emèrita recordi.