La reina Sofia sorprèn amb un ball en la seva visita a Grècia

La monarca va tornar a la finca on va viure durant l'adolescència per celebrar l'aniversari del seu germà petit

La reina Sofía, en una imagen de archivo.
La reina Sofia, en una imatge d'arxiu | Cedida.

La reina Sofia ha viatjat fins a la seva Grècia natal, acompanyada per la seva germana Irene, per celebrar 78è aniversari del seu germà petit, el rei Constantí. A més, les dues han aprofitat el viatge i han estat protagonistes al congrés 'Eleutherna, Creta i el món exterior'.

  

  

  

La reina Sofia sorprèn amb un ball

Durant la menció a Creta, l'illa més gran de Grècia, van sonar unes notes musicals que van fer sortit el costat més grec de la reina. La monarca va escoltar els sons de 'pentozali', una cançó tradicional grega, i no va dubtar a dirigir-se a la pista i unir-se al grup d'amics per posar-se a ballar.

Sofia va demostrar a ritme de ball que encara manté intactes les seves arrels gregues. La reina emèrita va gaudir d'un esdeveniment en el qual va tornar a la seva infància a la finca real de Tatoi, als afores d'Atenes, on va viure gran part de la seva adolescència, abans de casar-se amb Joan Carles I.

Visitant el seu país de naixement

Malgrat no estar acompanyada pel seu marit, la reina Sofia no va estar sola en cap moment. El Bisbe Ortodox de Rethimno, monsenyor Eugenio, va ser el responsable d'estar amb ella durant la seva estada a l'illa grega de Creta.

En aquest període, la mare del rei Felip VI ha pogut gaudir d'agradables visites com la del Monestir de Santa Irini, o la de l'restaurat Museu Arqueològic d'Iràklion, la capital de l'illa.

Stavros Arnaoutakis, governador de la ciutat, va convidar a la Reina a un dinar al restaurant 'Els Set Mars', al costat de l'Ambaixador d'Espanya a la República Hel·lènica, Enrique Viguera, el vicecònsol honorari Mina Melisidis i Vasilis Lambrinos, alcalde de Iràklion.


Comentaris

envia el comentari