La reina Sofia, impactada per l'inesperat embaràs de Maria Zurita, filla de la infanta Margarita

Maria Zurita ha sigut mare als 42 anys, gràcies a la inseminació artificial

María Zurita junto a su padre Carlos en la recepción de la infanta Margarita
Maria Zurita amb el seu pare Carlos a la recepció de la infanta Margarita | GTRES

Malgrat que la reina Sofia ha passat a un segon pla des que la seva nora, amb la qual manté una relació gairebé inexistent, aconseguís el tron d'Espanya, la reina emèrita no ha perdut els seus costums, i és que està feta a l'antiga. El llibre ‘La reina muy de cerca' de la periodista Pilar Urbana ens dóna diversos detalls sobre la seva vida quotidiana, alguns polèmics com la seva opinió sobre el dia de l'Orgull Gai i uns altres que eren secrets a veus, com la infelicitat en el seu matrimoni amb Joan Carles. No és d'estranyar que Sofia estigui commocionada amb una nova notícia de la qual es fa ressò ‘Esdiario’: la seva neboda María Zurita, filla de la infanta Margarita, està embarassada.

Les picabaralles de Sofia amb la seva família política

L'embaràs ha arribat als 42 anys, una data una mica tardana, tot i que cada vegada és més freqüent. Ha sigut gràcies a la inseminació artificial, un mètode que la part més conservadora de la reialesa considera contra natura i que la reina emèrita no acaba d'encaixar. Els més pròxims a Maria Zurita estan sens dubte encantats i no dubten que el bebè heretarà la naturalitat i el caràcter afable de la seva mare. Ella, al seu torn, ho ha heretat de la infanta Margarida. La futura àvia és cega de naixement, encara que això no li va impedir durant la seva infància grimpar als arbres i jugar amb els altres nens sense cap tipus de problema.

La reina Sofía el pasado 23 de enero en los Premios Nacionales del Deporte
La reina Sofia el passat 23 de gener als Premis Nacionals de l'Esport | GTRES

 

Quan es va saber que Margarita havia començat una relació amb Carles Zurita, la família va demanar un informe exhaustiu per comprovar que el nouvingut tenia bones intencions. Al final, la família ha quedat bastant cohesionada, encara que no és cap secret que Sofia encara conserva alguna picabaralla amb les seves cunyades. Tot va sorgir arran de la complicada situació de Joan Carles, qui va haver de ser enviat a Espanya per estudiar, i això va provocar l'empipament de la reina Sofia amb el seu sogre.

Són poques les ocasions en les quals Sofia ha acudit a una reunió familiar celebrada per la infanta Pilar o la infanta Margarida, per la qual cosa aquest embaràs de Maria Zurita no ha estat rebut amb excessiva alegria, encara que sí amb molt estupor. De moment, s'esplaia amb Irene de Grècia, l'única persona de la seva confiança en aquest entorn.


Comentaris

envia el comentari