La reina Sofia i la infanta Elionor tornen a fer evident la seva mala relació

Un gest desconcertant entre àvia i néta ha tornat a causar polèmica i ha fet saltar totes les alarmes

La Familia Real en el musical 'Billy Eliot'
La Família Reial al musical 'Billy Eliot' | Catalunya Diari
 
 

Diuen que s’agafa abans a un mentider que a un coix. I també que quan la guineu no les pot tenir, diu que són verdes. Aquestes dues dites del refranyer popular podrien descriure perfectament la situació que viu actualment la Família Reial espanyola.

Des de l’escandalós enfrontament que van viure les reines Letícia i Sofia durant la missa de Pasqua del passat mes d’abril, cada cop que es tornen a retrobar es converteixen en el focus de totes les càmeres i en el centre de totes les mirades. I, en l’última trobada, hem estat testimonis d’un nou moment de tensió viscut entre la reina Sofia i la seva néta Elionor.

Un posat que no es creu ningú

Els fets han tingut lloc durant l’assistència de gran part de la família al Teatro Alcalá, on aquests dies es representa el musical ‘Billy Elliot’. Així doncs, hem pogut veure reunides a la reina Letícia i les seves filles, conjuntament amb Paloma Rocasolano, Irene Urdangarín, Victòria Frederica i la reina Sofia.

A priori ja es pot sospitar que allò que buscava la Zarzuela era aprofitar l’esdeveniment per fer una rentada de cara a la relació existent entre Sofia i les descendents de la seva jove. Però  després de l’escena que van tornar a protagonitzar, va quedar patent que els llaços entre la reina i les seves nétes estan gairebé trencats del tot.

La reina Sofía 'agarra' la mano de su nieta a las puertas del Teatro Alcalá de Madrid
La reina Sofia agafa fort la mà de la seva néta a les portes del Teatro Alcalá de Madrid | Catalunya Diari
 

 

Si bé és veritat que Letícia aparentava una gran tranquil·litat en sortir de la funció, la seva sogra es veia més aviat nerviosa i semblava que volgués tenir a les seves nétes empegades a ella fos com fos. I això va acabar desembocant en un posat que va quedar extremadament forçat.

Malgrat que aquest cop Elionor no va apartar violentament la seva mà, la filla de Felip VI va fer patent la seva incomoditat perquè no va agafar la mà de la seva àvia. De fet, si s’observa la fotografia amb atenció, podem apreciar com la infanta ni tan sols té tancada la mà, i sembla que sigui la seva àvia Sofia la que la té agafada amb força perquè no es pugui tornar a escapar.  

El dia que la reina Letícia va obligar a la seva filla a apropar-se a Sofia

Però no és només aquest fet l’únic que ha cridat l’atenció dels mitjans últimament. I és que el passat 8 d’abril, durant la visita de la família reial a l’hospital on van operar al rei Joan Carles, es va poder viure un altre moment de tensió entre àvia i néta.

En aquella ocasió la reina Sofia també va aparèixer agafada de la mà de les seves nétes. Però, en un moment donat, es pot apreciar com Letícia empeny subtilment la seva filla perquè s’apropi més a la seva àvia.

Aquestes situacions fan molt evidents les ànsies d’aparentar una normalitat que sembla no existir ni de lluny a la família reial. Així que ens tornem a trobar davant la incògnita de quina és la veritable relació que existeix de portes endins a casa dels reis d’Espanya.


Comentaris

envia el comentari