La reina Sofia no assisteix a la graduació del fill de la infanta Cristina

La reina emèrita ha tornat a deixar plantada la seva filla després de l'empresonament d'Iñaki Urdangarin

La reina Sofía el pasado 23 de enero en los Premios Nacionales del Deporte
Imatge d'arxiu de la reina Sofia. | GTRES
 

La Família Reial continua acaparant totes les portades. I és que, malgrat els seus reiterats intents d'acabar amb les diverses i continuades polèmiques que envolten la Casa Reial, sembla que no aconsegueixen posar punt final.

Així doncs, i només deu dies després de l'ingrés d'Iñaki Urdangarin a la presó de Brieva, el nucli familiar de la Infanta ha viscut un esdeveniment de vital importància sense comptar amb la presència de la mare de Cristina. Es tracta de la graduació del fill de la infanta Cristina, Pablo.

La reina Sofía siempre ha estado muy pendiente de sus nietos

De fet, aquesta no és la primera vegada que crida l'atenció l'absència de la reina emèrita a Ginebra. Cal recordar que el mateix dia que Urdangarin va ingressar a la presó, Sofia no estava al costat de la seva filla Cristina, sinó que se la va veure a Madrid al costat de la seva germana, la infanta Pilar. 

Una gran sorpresa per a tothom. No obstant això, sí que és cert que des que va saltar la polèmica al voltant d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, la Casa Reial va començar a allunyar-se d'ells.

Malgrat tot, la reina Sofia és àvia i mare abans que reina, amb la qual cosa sempre s'ha mostrat molt pendent dels seus néts, i ha viatjat amb regularitat a Ginebra durant els últims mesos per fer companyia a la família, donant el seu suport en aquests moments difícils.

La reina Sofía y la infanta Cristina juntas
Imatge d'arxiu de la reina Sofia i la infanta Cristina juntes. | Cedida

 

Un dels dies més importants del seu nét

Tot i ser una enamorada dels seus néts, la reina emèrita no va estar present en un dels dies més importants del seu nét Pablo. I és que el jove es va graduar després de finalitzar els seus estudis a l'Ecollint de Ginebra. I com no podia ser d'una altra manera, els seus pares li van organitzar una festa a l'Hotel Fous Season de Bergues. 

Un esdeveniment on van assistir-hi familiars i amics de la família Urdangarin-Borbón. Així doncs, i segons publica la revista 'Hola', es va poder veure la presència dels seus germans Joan, Irene i Miquel, així com la seva àvia paterna, Claire Liebaert, les seves tietes Elena i Anna i la padrina del graduat, Alexia de Grecia. Malgrat tot, es va trobar a faltar la seva àvia materna, la reina Sofia. En aquest sentit, també val a dir que el rei Joan Carles, tampoc va assistir-hi. 


Comentaris

envia el comentari