La reina Sofia en un acte institucional

L'últim martiri de Sofia: pateix en silenci pel greu estat d'un amic (o més que això)

L'emèrita està molt preocupada per la situació

La reina Sofia està vivint una nova etapa sense el seu marit. La dona de Joan Carles ha estat molts anys convivint amb una persona que suposadament l'ha pogut trair en múltiples ocasions. L'emèrit ha estat el gran amor de Sofia, encara que no l'únic.

Molt pocs coneixen la història entre la grega i Harald de Noruega, el seu primer gran amor. El seu romanç va ser breu, però a la reina la va deixar marcada per sempre, tant, que sempre s'ha especulat amb què ella sempre ha estat bojament enamorada de Harald.

La seva història d'amor va durar poc, ja que pel que sembla Harald estava enamorat d'una altra dona, qui finalment es va convertir en la seva esposa. Recentment s'ha donat a conèixer que el rei de Noruega es troba en un estat de salut molt delicat gens afavoridor per a la seva edat.

El primer gran amor de Sofia està malament de salut

La reina Sofia està molt preocupada, ja que la vida del seu primer gran amor està en perill. Segons Pilar Eyre, Harald i Sofia van estar a punt de casar-se. La reina va desmentir aquesta informació en el seu moment. Doncs ara, gairebé 60 anys després, la reina Sofia torna a tenir a Harald al seu cap. De moment no s'ha actualitzat l'estat de salut del monarca noruec, però pel que sembla no està molt bé.

«Harald i Sofia van ser fotografiats junts a bord d'un veler, menjant al 'Yatching Club'... La premsa grega, instruïda per Federica, va publicar en grans titulars 'Nostra 'basilissa' serà la reina de Noruega!'», ha explicat Eyre a 'Lecturas', confirmant que durant una època, Sofia podria haver estat molt a prop de ser la reina de Noruega i no la d'Espanya.

La dona de Joan Carles està vivint una de les pitjors etapes de la seva vida. El seu primer gran amor està malalt i el seu marit ha fugit enmig d'un gran escàndol. Harald va ser hospitalitzat d'urgència el passat 25 de setembre. La Casa Reial noruega no ha volgut especificar molt sobre els problemes de salut del monarca de 83 anys. Aquest ingrés és el tercer dels últims dotze mesos.

Probablement a la reina emèrita li hauria agradat prendre un altre camí molt diferent, ja que amb Joan Carles no li ha anat res bé. El destí va voler que Harald es casés amb Sonia i no amb Sofia.