YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La reina Sofia va enxampar el rei Joan Carles amb una altra al llit

Cada cop es qüestiona més i més la relació entre els reis emèrits

Imagen de archivo de los reyes eméritos.
Imatge d'arxiu dels reis emèrits. | Gtres

Des de fa temps, la relació entre els reis emèrits està sent molt qüestionada i s’ha portat a debat en moltes ocasions per tal d’intentar esbrinar si el que tenen és amor real o només una façana. Però, tot i que la Casa Reial ha vist com els seus fonaments trontollaven a causa d’estar envoltada per tota mena de polèmiques, el rei Joan Carles i la reina Sofia han continuat representant el seu paper durant les seves escasses aparicions públiques.

Tan bon punt el seu fill es va convertir en el rei Felip VI, les aparicions públiques dels reis emèrits van veure’s disminuïdes i ara es poden comptar amb els dits d’una mà. La raó principal és perquè tenen aficions ben diferents. Per una banda, la reina Sofia prefereix anar a activitats benèfiques o de vacances amb la seva família a Mallorca. Per l’altra, el rei Joan Carles gaudeix anant a la plaça de toros o fent escapades gastronòmiques.

Una relació gairebé inexistent

Un dels moments que més van evidenciar que la relació entre el rei Joan Carles i la reina Sofia es trobava en un punt de no retorn va ser el seu 50è aniversari de noces. Les grans noces d’or que no van celebrar de cap manera. Realment aquesta data va arribar en un moment molt crític, ja que poc abans el rei emèrit va haver de demanar perdó per la seca cacera a Botswana que, a més, va destapar la presència de la princesa Corinna.

No obstant totes aquestes desavinences, els reis emèrits continuen esforçant-se, apareixen junts públicament per intentar mantenir d’aquesta manera el debilitat equilibri de la monarquia.

Imagen de archivo de Juan Carlos y Sofía.
Imatge d'arxiu de Joan Carles i Sofia. | Cedida.

 

El rei Joan Carles enxampat al llit amb una altra dona

La reina Sofia ha patit molt per amor i la seva vida no ha sigut un conte de fades. Per molts somriures que hagi compartit de cara al públic, la reina emèrita ha viscut grans moments de dolor i la majoria han estat per les infidelitats del rei Joan Carles.

Ara, el periodista Jaime Peñafiel, que està a punt de publicar el llibre sobre la reina emèrita ‘Els 80 anys de Sofia’, ha explicat que la reina Sofia va veure amb els seus propis ulls com el rei Joan Carles li era infidel: «Volia fer-li una sorpresa al seu marit, va anar a veure’l a una cacera a Toledo i se’l va trobar al llit amb una senyora».

A més, el periodista també ha revelat a la revista ‘Pronto’ que en alguna ocasió la reina Sofia va estar a punt d’abandonar el seu marit: «Al cap de dos mesos de convertir-se en reina, i després de descobrir una infidelitat amb els seus propis ulls el febrer de 1976, va anar-se’n a l'Índia amb els seus fills, on vivia la seva mare, amb la idea de no tornar a Espanya».


Comentaris

envia el comentari