La reina Sofia pren una contundent resolució sobre el seu futur

Sorprèn la seva poca presència a Mallorca

Reina Sofia
Sorprèn la seva poca presència a Mallorca | Catalunya Diari

Era d'esperar que l'estada d'enguany a Mallorca dels reis Felip i Letícia, però també de la reina Sofia, no seria com la d'altres anys. Però les vacances de l'esposa del rei Joan Carles estan sent especialment diferents.

No se sap si només per la pandèmia que vivim o també pels escàndols de l'emèrit, la realitat és que si alguna cosa està destacant el seu pas per l'illa, és la seva absència i discreció, cosa que ja es preveia per la seva tardana arribada a principis d'agost, quan l'habitual és que passi també bona part de juliol al palau de Marivent.

A hores d'ara, en estius anteriors, ja l'hauríem vist en algun acte oficial o en alguna escapada per anar a comprar o al cinema amb les seves netes. Però aquest estiu no és així. L'única imatge seva durant aquests dies a Mallorca ha estat captada amb la seva germana, Irene de Grècia, fent unes compres. Un cop més, no s'ha separat del seu costat, sent el seu gran suport en tots els mals moments.

Faltarà a una de les seves cites imprescindibles?

Una gran ocasió per protagonitzar el seu primer acte públic a l'illa podria ser un concert que tindrà lloc avui a la catedral de Palma. Aquest, organitzat per l'Orquestra Simfònica de les Balears, anirà en benefici del Projecte Home, pel qual recapta fons l'esdeveniment.

Normalment se celebrava a l'abril, presidit per la seva majestat, però les circumstàncies han obligat a ajornar-lo. Ara no està previst que la reina Sofia hi assisteixi i, si ho fa, seria a títol personal.

Bona part de la premsa del cor camina inquieta davant quin pot ser el futur més pròxim de la reina. No perden l'esperança que protagonitzi una primera imatge al costat dels reis, la princesa i la infanta aquest cap de setmana, aprofitant que l'agenda reial està buida.

Si no és així, es podria confirmar que els seus plans més immediats passen, encara més, si és possible, per mantenir-se en un clar segon pla. Mentre el rei Joan Carles ha protagonitzat una fugida d'allò més mediàtica i misteriosa, ella sembla haver optat un cop més per la discreció i per apartar-se a una banda com ha fet sempre, sent tota una senyora.


Comentaris

envia el comentari