IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Sofia va participar en un concurs de bellesa canina el mateix dia de l'aniversari de la infanta Sofia

Aquest passat diumenge 29 d'abril, la infanta Sofia va fer 11 anys

Doña Sofía durante su visita al Campeonato de Belleza en España de perros
La reina Sofia durant la seva visita al Campionat de Bellesa de canina. | CatalunyaDiari.cat

La filla petita dels reis Felip VI i Letícia, la infanta Sofia, va fer 11 anys aquest passat diumenge 29 d'abril. Un esdeveniment que, malgrat ser un dia especial per a la Família Reial, són pocs els detalls que es tenen de la seva celebració. 

En aquest sentit, diversos mitjans apuntaven al fet que els reis apostarien per organitzar-li una festa «privada» a la seva filla. Tanmateix, es rumorejava sobre la possibilitat que els monarques i les seves filles anessin de viatge, aprofitant el pont, i celebrar-ho durant aquestes vacances. 

Sofia va participar amb dos gossos de raça Schnauzer

No obstant això, el que sí que s'ha pogut conèixer és què va fer la reina Sofia durant l'aniversari de la seva neta. Així doncs, i segons publiquen diversos mitjans, la reina emèrita va passar la jornada de diumenge al recinte ferial d'IFEMA, on se celebrava el 90 aniversari de l'Exposició Internacional de Primavera de Madrid, així com el Campionat de Bellesa canina d'Espanya. 

Segons sembla, Sofia va passar gran part del dia a aquesta fira dedicada als animals, sobretot, als gossos i altres animals de companyia. De fet, la presència de la reina emèrita va sorprendre els presents, així com la seva participació en el concurs de bellesa canina, on van concursar dues de les mascotes de Sofia. Concretament, dos gossos de raça Schnauzer en miniatura, de color blanc, anomenats Himale de Tso Thor i Himale de Tso Tzar. 

La reina Letizia, junto a sus dos hijas Leonor y Sofía y doña Sofía a las puertas de la Catedral de Palma
Imatge d'arxiu de Letícia, la princesa Elionor, la infanta Sofia i la reina emèrita Sofia durant la passada Missa de Pasqua.  | CatalunyaDiari.cat

 

Sofia, una autèntica amant dels animals

Finalment, la reina Sofia va guanyar el primer premi de la categoria d'un dels seus gossos. I és que, a diferència de la reina Letícia —sobre la qual han publicat que odia els gossos i els gats, arribant a expulsar de la Zarzuela el gos de Felip— la reina emèrita és una autèntica amant dels animals. 

No obstant això, la visita de la reina emèrita Sofia també ha estat molt comentat amb motiu de l'aniversari de la seva neta. I és que la infanta Sofia deia 11 anys el mateix diumenge 29 d'abril. De moment, però, no es coneix com va transcendir la festa privada, si els reis es van quedar a la Zarzuela o si els altres membres de la Família estaven convidats.


Comentaris

envia el comentari