IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Felip VI i Letícia celebren separats els seus 14 anys de casats

Una decisió que ha fet saltar les alarmes de divorci

Un medio alemán asegura que los reyes Felipe VI y Letizia se van a divorciar
Imatge d'arxiu dels reis Felip VI i Letícia. | CatalunyaDiari.cat

Sembla que fos ahir quan el llavors príncep Felip i la famosa periodista Letícia Ortiz contreien matrimoni. No obstant això, ja han passat 14 anys d'aquell plujós 22 de maig del 2004. Una jornada que es va convertir en un esdeveniment sense precedents i que marcaria el decurs de la història.

Aquest any, però, els monarques no han pogut gaudir del seu 14è aniversari junts, ja que els reis d'Espanya es troben a 7.000 quilòmetres de distància com a conseqüència de compromisos professionals. 

Així doncs, i després de 13 anys gaudint del 22 de maig junts, Letícia i Felip l'han celebrat separats per primera vegada. Un fet que coincideix, casualment, amb els recents rumors de divorci dels monarques.

Continuen els rumors de divorci entre Felip i Letícia 

De fet, la Casa Reial ja va anunciar, fa unes setmanes, que Letícia tenia un compromís internacional del 20 al 24 de maig. I és que la reina es troba de viatge a Haití i a la República Dominicana, on desenvolupa activitats amb finalitats cooperatives per a la modernització dels països del Carib. Una notícia que va sorprendre tothom, ja que la programació d'aquest viatge coincidia amb el 22 de maig, data de l'aniversari de noces dels reis d'Espanya. 

Per la seva banda, cal recordar que el rei Felip VI ha assistit amb el seu pare, el rei Joan Carles I, a un acte a Madrid, on han encapçalat la presentació de l'Informe Cotec de Tecnologia i Innovació, com a president d'honor de la Fundació Cotec i president fundador de l'organisme, respectivament.

La Casa Reial intentar desmentir els rumors de crisi

Los Reyes de España acudiendo al concurso de monólogos científicos FameLab
Imatge d'arxiu del rei Felip VI i la reina Letícia. | CatalunyaDiari.cat

 

Així doncs, i malgrat els múltiples rumors de crisis que han sorgit durant les últimes setmanes, Letícia i Felip han buscat, constantment, la manera d'eliminar les males llengües per normalitzar la seva relació. Una mostra d'això va ser l'assistència inesperada del monarca al ‘Famelab’, un certamen de monòlegs científics.

I és que el concurs esperava comptar amb la presència de la reina, però no del rei Felip, acompanyant així la seva dona. Un gest amb el qual els monarques van voler posar punt final als rumors sobre un imminent divorci reial. De fet, es va considerar una celebració avançada del seu aniversari.


Comentaris

envia el comentari