ARA MATEIX:

🔴 Continua tallada l'AP-7 a la Jonquera en sentit Barcelona

Els reis emèrits planifiquen el futur de la infanta Cristina

Temen que l'ingrés a la presó d'Iñaki Urdangarin pugui perjudicar-la en excés i demanaran als monarques que col·laborin amb el seu missatge
La reina Sofia, espantada amb la situació de la infanta Cristina | Cordon press

 

El 21 de març, el Tribunal Suprem revisarà les condemnes imposades als implicats en el cas NOOS. Una vegada realitzat aquest tràmit, es preveu que Iñaki Urdangarin sigui condemnat a sis anys i tres mesos de presó, els mateixos sol·licitats en la sentència. Després que això passi, la situació de la infanta Cristina és una complexa incògnita, i els seus pares no estan tranquils amb això.

 

Joan Carles i Sofia es troben desenvolupant l'estratègia perfecta perquè la seva filla surti il·lesa d'aquesta situació. El seu objectiu és que torni a Madrid, on rebrà el seu suport, així com tot el suport de Cristina. A més, s'inclourà als actes estrictament familiars que estan organitzats pels reis emèrits.

No obstant això, la seva situació no serà còmoda. La decisió dels reis de no permetre-li fer acte de presència en esdeveniments públics es mantindrà, ja que no volen que la Corona es vegi afectada en les polèmiques que ha generat. A més, la seva intenció serà visitar Iñaki a la presó, un fet que incomoda a la Família Reial, per la imatge que representa per a la monarquia.

La infanta Cristina, amb por que el seu marit entri a la presó | Cedida
 

Cristina és capaç de tot

Sofia no és partidària que la seva filla pugui seguir a Ginebra, sense el seu marit a prop i lluny de la seva família. Temen que la solitud que li representaria estar a Suïssa i el dolor d'haver-se separat del seu marit podria fer-li prendre una decisió precipitada. Per això, estan espantats de les idees que podria arribar a concebre.

Per aquest motiu, considera important que Cristina torni a Madrid i emparada per la seva família. Els emèrits demanaran als monarques que col·laborin amb el missatge que volen traslladar a la infanta, perquè se sentin protegits i afavoreixin el seu retorn. En poc més d'un mes, Iñaki podria ingressar a la presó i la decisió que prendrà Cristina serà d'interès general.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris