rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els reis Felip i Letícia desmenteixen el seu «divorci imminent» mostrant-se molt afectuosos

La premsa alemanya apuntava que la tensió entre la reina i Sofia hauria estat definitiva
El rei Felip i la reina Letícia en una imatge d'arxiu | Informalia

 

Les alarmes de la Casa Reial es van encendre la setmana passada quan la premsa alemanya va parlar de «divorci imminent» entre Felip i Letícia. Els monarques espanyols havien protagonitzat diversos episodis convulsos al llarg de les darreres setmanes i això va provocar que alguns mitjans especulessin amb el seu futur marital.

 

Res més lluny de la realitat, però. En aquest sentit, el passat dimecres, 25 d'abril, aquests van oferir un ampli reguitzell de mirades còmplices, somriures, carícies i imatges de mans entrellaçades per tancar, d'una vegada per totes, amb la rumorologia.

 

Els reis van rebre ahir al president mexicà Peña Nieto i la seva esposa Angélica Rivera amb una actitud relaxada i d'allò més afectuosa. En aquest context, doncs, les mirades i les confidències entre somriures van ser a l'ordre del dia. 

Felip i Letícia, d'allò més afectuosos

La setmana va començar força malament a la Casa Reial. En un esmorzar previ al lliurament del 'Premi Cervantes', la reina va plantar al rei en un acte oficial i Felip es va quedar amb un pam de nas en preguntar: «On és la reina?». Tot plegat, però, va començar a canviar ahir, quan el rei es va mostrar d'allò més afectuós amb la seva parella.

 

A la darrera posada en escena, els reis tenien un pla mil·limètric per desmentir la informació de la premsa alemanya. Així mateix, els reis van oferir el seu ampli reguitzell de gestos per tancar amb la polèmica.

 

«No crec que se separin», la revelació de la tieta del rei

La infanta Pilar, germana del rei emèrit Juan Carlos, va relatar aquest passat dimecres, 25 d'abril, que no creia que Felip i Letícia partissin peres d'aquesta manera. «No crec que se separin, els periodistes són uns xafarders», va afirmar entre riures la tieta del rei Felip.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris