ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Els reis Felip i Letícia no cedeixen i no permeten l'entrada a la Zarzuela de la infanta Cristina i la seva família aquest Nadal

La filla gran dels reis emèrits tenia l'esperança de ser acceptada en un dinar de Nadal íntim, sense que ningú els veiés amb ella
Imatge d'arxiu de la infanta Cristina  | CatalunyaDiari.cat

 

La infanta Cristina no aconsegueix sortir del pou on va entrar després de saltar el Cas Nóos. La filla dels reis emèrits ha parlat amb els seus amics més íntims, i tenia pensat assistir al menjar de Nadal que la família reial celebra tots els anys. Es mostrava ferma i convençuda que comptava amb el suport dels seus pares, i que compartiria taula amb ells sense cap problema.

  

  

  

  

El motiu d'aquesta seguretat per part de la infanta és que es tractava d'un acte íntim i familiar, a càrrec dels reis emèrits, i en el qual estaven presents les seves tietes, Margarida i Pilar, així com els seus cosins, Elena, els seus fills i els reis, Felip i Letícia, acompanyats de les infantes Sofia i Elionor.

  

  

  

  

La infanta ho tenia clar, tan sols necessitava que el seu pare aconseguís convèncer al seu germà perquè l'acceptés en el menjar, tant a ella com a la seva família. Però la resposta que va obtenir la infanta no era l'esperada, i es va portar un gran disgust.

  

  

  

  

La filla dels reis emèrits va quedar enfonsada quan va saber que no comptaven amb ella per a Nadal. Els reis no van voler cedir, i no van donar el seu braç a torçar. Per la seva banda, Joan Carles, cansat de discussions i problemes, va acabar desistint.

 

Imatge de la infanta Cristina i Iñaki | Gtres

 

La infanta va celebrar amb la seva família el Nadal al País Basc

Després de recuperar-se després d'aquest dur cop, la infanta va prendre la decisió d'anar a Vitòria, on els Urdangarín han celebrat aquestes festes tan assenyalades. La família d'Iñaki està al costat de la parella des del primer minut que va esclatar la tempesta del Cas Nóos, i s'han convertit en les úniques persones que no dubten a ajudar-los i oferir-los afecte.


Tot el contrari que la de la seva dona, Cristina, que tan sols rep el suport de la seva mare i la seva germana. I, per si foc poc, ho rep d'amagat, per tant està més sola familiarment del que sembla.

 

 

La infanta Cristina continua acudint a teràpia

La filla dels reis emèrits està realment tocada anímicament, i no aconsegueix recuperar-se. Per això mateix, fa temps que segueix una teràpia especial, per intentar pal·liar els efectes que el cas Nóos ha tingut sobre la seva persona.


La infanta no té ganes de res, i sap que ara ha de carregar amb tots els problemes. No obstant això, no comptava amb què acabaria sent eliminada de la família, ja que esperava, almenys, poder gaudir dels seus en la intimitat més estricta possible. Cristina sabia que en aquestes trobades no estarien els reis, Felip i Letícia, però sí, com a mínim, els seus pares, la seva germana i els seus nebots, Froilà i Victòria Frederica.

 

La família de la infanta Cristina. | Gtres

 

Els petits, els més perjudicats

Però els que realment s'han vist molt afectats per aquesta situació han estat, sens dubte, els fills de Cristina i Iñaki. Juan, Pablo, Miguel i Irene, que també han estat apartats de la família.


I és que els fills de la infanta ja estan en una edat que s'adonen del que passa al seu voltant. Per això mateix, noten la tensió que hi ha a l'ambient quan ells estan a prop de la família. Veurem si el temps és capaç de tapar aquesta bretxa tan profunda que s'ha obert en la família reial.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris