Els reis, Felip i Letícia, passen el cap de setmana esquiant a Osca amb roba cara

També hi eren les seves dues filles, les infantes Elionor i Sofia

Els reis, Felip i Letícia, van passar uns dies esquiant a Astún (Osca) | CatalunyaDiari.cat

Felip VI, la reina Letícia i les seves dues filles, les infantes Elionor i Sofia, han estat al Pirineu d'Osca gaudint d'uns dies d'esquí. Al matí de diumenge passat, Felip VI i la seva família van anar a les pistes d'Astún. Era la primera vegada que les primogènites anaven a esquiar i semblaven estar molt il·lusionades i amb moltes ganes d'aprendre l'esport que tant li agrada al seu pare. L'estació d'esquí va informar que la família havia pogut gaudir dels 100K, que s'han estrenat aquest any ajuntant en un domini únic esquiable les estacions de Candanchú i Astún. 

El que no van explicar són les despeses que han fet Felip i Letícia per poder passar aquest cap de setmana esquiant. Segons explica Vanitatis, Letícia va utilitzar una roba esportiva de color negre en què destacava una jaqueta Bogner valorada en 1.500 euros. El casc, de la mateixa marca, costa 229 euros, mentre que les ulleres Swans que portava valen 50 euros i les botes Atomic 200 euros. Per la seva banda, Felip va dur jaqueta i pantalons de Descente, guants de Taubert de 40 euros, botes de Nordica de 230 i casc de Cairn de 70.

Pel que fa a les infantes, Elionor portava pantalons fúcsia, jaqueta negra amb estampat en diferenys colors de la firma Phenix valorada en 200 euros, casc taronja de Pocito de 36 euros i ulleres d'Eassun de 42, mentre que Sofia lluïa pantalons i jaqueta taronja, també de Phenix, valorada en 150 euros i els guants de Swany de 55 euros.


Comentaris

envia el comentari