IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els reis Felip VI i Letícia passaran l'aniversari de noces separats

Els reis es van casar el passat 22 de maig dels 2004

El rey Felipe VI y la reina Letizia, separados en su aniversario
Imatge d'arxiu del rei Felip VI i la reina Letícia. | Cedida

La Casa Reial ha comunicat una notícia que ha deixat tothom perplex. I és que la reina Letícia visitarà Haití i la República Dominicana del 20 al 24 de maig, coincidint amb l'aniversari de noces dels reis, els quals es van casar el 22 de maig del 2004. 

Així doncs, i davant d'aquest fet, són molts els que ho consideren com un senyal de l'imminent divorci reial. No obstant això, els seguidors de la monarquia treuen importància a l'assumpte i veuen l'escapada de la reina com una activitat amb finalitats cooperatives.

Milers de quilòmetres separaran al matrimoni reial, el qual es troba en el centre de tota mena de crítiques després de les polèmiques sorgides en les últimes setmanes. Per aquest motiu, no és d'estranyar, que molt considerin aquesta decisió com un sinònim de ruptura total entre els reis d'Espanya. 

La reina Letícia viatjarà al Carib 

Segons sembla, la decisió ja hauria estat presa i és inamovible. Així doncs, la reina Letícia gaudirà del seu catorzè aniversari de noces lluny del seu marit i al paradís de les platges del Carib. Del 20 al 24 de maig, la monarca trepitjarà Haití i la República Dominicana, per convertir-se en la gran representant espanyola.

Allà, la reina mimetitzarà les activitats que exercia la seva antecessora, la reina Sofia. I és que l'esposa de Joan Carles I també realitzava aquest tipus de viatges per conèixer els projectes de cooperació i els exercicis d'igualtat de gènere i desenvolupament rural que es realitzen als països subdesenvolupats.

Tanmateix, aquesta escapada representa una oportunitat única per als paparazzis de poder trobar algun 'robat' de la reina Letícia. I és que la imatge de la reina amb biquini és una de les fotografies més desitjades per la majoria dels mitjans. 

Els rumors de ruptura reial

Malgrat que la Casa Reial encara no s'ha pronunciat sobre aquest tema, els rumors d'un possible divorci entre el rei Felip VI i la reina Letícia continuen apareixent. La relació entre tots dos s'ha refredat amb el pas dels anys i els últims esdeveniments han provocat que el monarca hagi perdut la seva paciència.

La delicada situación en la que se encuentra la Familia Real
Imatge d'arxiu del rei Felip VI, la reina Letícia i la reina emèrita Sofia. | Bekia

 

En aquest sentit, cal tenir en compte la premsa alemanya, una de les quals més aposta per la imminent ruptura. Des del país bavarès estan buscant qualsevol argument per sumar un motiu més a la crisi que passen els monarques i, evidentment, un aniversari separat per motius institucionals és una raó de pes.


Comentaris

envia el comentari