YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els reis d'Espanya, les filles i la reina Sofia, junts a la missa de Pasqua a Mallorca

L'any passat tothom es va fer ressò de la possible mala relació existent entre Letícia i l'emèrita

Los reyes, sus hijas y la reina Sofía en Palma
Tots van assistir junts a l'esdeveniment públic | Casa de S.M. el Rei

Molts rumors han circulat en els darrers dies que deixen veure que les relacions intrafamiliars dins la Casa Reial espanyola no són del tot afectuoses, especialment entre la reina Letícia i els reis emèrits.

Tot i això, ahir se celebrà un acte en el qual es va deixar patent que, si potser és veritat que no es porten gaire bé, saben guardar molt bé les aparences en públic. És per això que ahir, durant el Diumenge de Pasqua celebrat a Palma de Mallorca, van mostrar una imatge neta i nítida.

A l'acte hi eren presents els integrants de l'actual monarquia espanyola, a més de la reina Sofia. Tothom estava pendent de captar una imatge semblant a les de l'any passat, on es varen poder notar les discrepàncies entre la reina Letícia i la seva sogra, la reina Sofia.

  • També et pot interessar: La reina Letícia i les seves filles se'n van a Itàlia sense el rei Felip

L'arribada a la catedral de Palma

En aquesta ocasió, no sabem si per no crear més rumors, els cinc integrants de la Família Reial van arribar junts, en un mateix cotxe. El conduïa el Rei Felip VI, acompanyat al capdavant per la seva esposa. Darrere hi viatjaven la Reina Sofia i les seves dues netes.

En pic van baixar del cotxe, es van acostar a una multitud de gent que els rebia entre aplaudiments i alegria. Segons la pàgina web de la Casa Reial, s'hi van aglomerar aproximadament unes mil persones per rebre Sa Majestats. A més, els va rebre Sebastià Taltavull, bisbe de Mallorca, així com la Delegada del Govern, Rosario Sánchez.

Los reyes saludando a la gente que les esperaba en Palma
Els Reis i la Família Reial saludant les persones que van assistir a l'acte | Casa de S.M. el Rei

 

Reaparició postvacances

La Família Reial ha aparegut davant els medis després que, pel que sembla, hagin tornat de passar part de la Setmana Santa a la ciutat italiana de Roma. Tot i això, les figures que més interès han obtingut per part de la multitud han estat la princesa Elionor i la infanta Sofia, doncs feia cinc mesos que no es mostraven en un acte. El citat acte fou el 40 aniversari de la Constitució Espanyola. Per la seva part, ens consta que la Reina Sofia ha passat aquesta Setmana Santa juntament amb la seva germana Irene a l'illa.

  • També pots llegir: Els reis Joan Carles i Sofia, junts per un assumpte familiar

Els errors que no volen tornar a cometre

Familia reial
Imatge de la Família Reial durant la missa d'aquest Diumenge de Pasqua   | Casa de S.M. el Rei

 

L'any passat tothom es va fer ressò de la possible mala relació existent entre les reines vigent i emèrita. Aquest any, però, sembla que han après la lliçó i entre elles s'han mostrat molt més respectuoses, fins i tot han protagonitzat alguns gestos de complicitat.

Es va poder veure la Reina Sofia acariciant l'espatlla de la Reina Letícia, i inclús intercanviant opinions. A més, es van mostrar molt somrients durant tot l'acte i les nenes no van deixar d'estar atentes a la seva àvia.

Tot i això, es va trobar a faltar una gran figura a la fotografia oficial d'aquest any, la del Rei Emèrit Joan Carles I. La seva absència pot estar ben justificada, doncs fa uns dies ens assabentàvem que patia un càncer de pell i que estava essent tractat.


Comentaris

envia el comentari