Els reis gaudeixen d'una nit per Madrid com qualsevol parella

Després d'assistir a l'obra de teatre 'Hermanas', Felip i Letícia van anar a sopar plats tradicionals pel barri de La Latina

Reyes de españa
Els reis apaguen els rumors sobre una possible crisi de parella | CatalunyaDiari.cat

El rei Felip VI i la reina Letícia han volgut apagar els rumors sobre una possible crisi de parella, i han fet una escapada per la capital madrilenya com en els temps en què van començar a sortir. En els últims mesos, la fredor i la falta d’afecte entre ells van causar que alguns mitjans especulessin sobre una imminent separació; no obstant això, a mitjans de desembre de l’any passat es mostraven radiants de felicitat. 

  • Més informació relacionada: El criticat comportament protocol·lari de la reina Letícia

Escapada cultural al Teatre Pavón

L’escapada nocturna dels reis per Madrid recorda vagament a les nombroses que realitzaven quan encara no havien ocupat el tron d’Espanya. Ara, quan els rumors sobre una possible crisi eren més presents, el mitjà ‘Look’ de ‘Ok Diario’, ha avançat els detalls de l’última escapada dels reis per la ciutat.

Per desconnectar de la rutina, el passat divendres 1 de febrer el rei Felip VI i la reina Letícia van gaudir d’una nit cultural: van decidir assistir al Teatre Pavón per veure ‘Hermanas’, obra dirigida per Pascal Rambert i interpretada per les actrius Irene Escolar i Bárbara Lennie.

‘Hermanas’ tracta de dues germanes que s’enfronten a un moment molt complicat de la seva vida. Entre elles sorgeix tant l’amor com l’odi i els retrets, al mateix temps que sorgeix la lluita, la veritat, la mentida... Després de l’obra, els reis van optar per anar a sopar.

Sopar per l’alternatiu barri de La Latina

Reyes de España
Els reis van realitzar una escapada nocturna per Madrid com en els vells temps | CatalunyaDiari.cat

 

Després de gaudir de l’obra de teatre, la parella reial es va dirigir a l’alternatiu barri de La Latina per sopar. Van escollir Chusquey, un local situat enLa Casa de los Lasso, antiga residència habitual dels Reis Catòlics. La reina Letícia fou la primera a entrar discretament, comunicant al cambrer que tenien una taula reservada; això sí, amb un altre nom.

  • També pots llegir: Felip VI celebra els 51 anys amb un viatge a l'Iraq

Els reis van passar desapercebuts

Segons ‘Look’, els monarques van pagar menys de 25 euros per persona pel sopar, que va constar de plats típics que van decidir compartir. D’entre ells, van degustar les tradicionals croquetes, un plat que van repetir. Durant tot el sopar, els monarques no van parar de parlar i ningú va molestar la vetllada. Els testimonis van confirmar al mitjà que Felip i Letícia es van mostrar compenetrats en tot moment i van mostrar una bona sintonia entre els dos. 


Comentaris

envia el comentari