Els reis, desapareguts: Els seus 'plans secrets' després d'una setmana sense aparèixer

No se sap res des de la seva tornada a la Sarsuela

La reina Letícia, la princesa Elionor, el rei Felip VI i la infanta Sofia visiten el centre Naum a Mallorca l'11 d'agost del 2020
No se sap res des de la seva tornada a la Sarsuela | Gtres

Com tots els anys, els reis Felip i Letícia, acompanyats per la princesa Elionor i la infanta Sofia, han passat part de les seves vacances d'estiu a Mallorca. És cert, però, que aquest any a causa de les circumstàncies provocades per la pandèmia la seva estada a les Balears ha estat molt més curta de l'habitual. 

El passat 18 d'agost, tota la Família Reial s'embarcava rumb cap a Madrid i tornava a la capital després de 10 dies de descans i amb més d'un acte oficial a les illes. A diferència d'altres anys, ses majestats renunciaven al viatge privat que solen fer per aquestes dades al costat de les seves filles i es dirigien directament al Palau de la Sarsuela. 

Una setmana sense notícies d'ells

D'això ja fa més d'una setmana i la pregunta que es fa tothom és si realment això és així, ja que no hi ha res apuntat a la seva agenda oficial, ni cap informació indica que hagin abandonat la Sarsuela.

El portal 'Vanitatis' ha intentat esbrinar què han estat fent Felip, Letícia i les seves filles aquests dies, però sense èxit. Són dies lliures, sense compromisos oficials on els reis poden gaudir de total privacitat. «Els Reis van tornar a Madrid el 18 després de l'agenda a les Balears, i aquesta setmana no tenim activitats oficials. És tot el que podem dir», és l'única contesta que han rebut des de la Casa Reial

A l'espera que tornin a ser 'enxampats'

Encara que no se solen fer públics els plans dels reis a les seves estones lliures a Madrid, són moltes les ocasions en què els ulls indiscrets els han descobert. Ja el 2016, diversos fotògrafs van captar imatges de la seva sortida d'un cèntric restaurant de la capital. O el 2017, quan diversos testimonis van confirmar que havien anat al cinema a veure una pel·lícula espanyola. 

Però de moment, aquest estiu de 2020, ni un acte cultural ni una escapada sorpresa. És cert que encara queden alguns dies perquè els reis recuperin la seva agenda. Tot apunta al fet que serà durant els primers dies de setembre quan els tornem a veure. Encara que tot està a l'espera que hi hagi una confirmació oficial des de la Sarsuela.


Comentaris

envia el comentari