rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Aitana parla per primera vegada de la seva relació amb Miguel Bernardeau

El jove és el fill de l’actriu Ana Duato i ha aparegut en diverses fotografies amb la cantant catalana
Aitana ha parlat sobre la seva relació amb Miguel Bernardeau. | Instagram @aitanax
 

Augmenten els rumors sobre la nova relació d’Aitana després d’haver trencat amb Cepeda. Aquest cop és la mateixa cantant la que ha donat el pas i ha revelat noves informacions sobre la seva relació amb Miguel Bernardeau, el fill de l’actriu Ana Duato. Una relació, per cert, que ha omplert pàgines i pàgines del cor i que ha guanyat enters al llarg de les últimes setmanes. 

 

Fa menys d’un mes, el passat 8 d’octubre, Aitana i Cepeda van anunciar a través de les xarxes socials que donaven per finalitzada la seva relació. Una decisió que va sorprendre tots els seus seguidors, provocant tota  de comentaris respecte a la seva separació. Ara, Aitana ha compartit algunes paraules sobre el nou rumor que l’envolta amb la revista ‘Hola’, just després de tornar d’un viatge a l’Equador.

 

Possible relació entre Aitana i Miguel Bernardeau

A mitjans d’aquest mes d’octubre van començar a aparèixer rumors sobre una presumpta relació d’amor entre el fill d’Ana Duato i la cantant d’‘Operación Triunfo’, ja que Aitana i Miguel van ser enxampats sopant junts en un restaurant a Madrid. Segons van informar, la jove es veia molt natural i espontània, demostrant un grau de confiança elevat durant la conversació que mantenia amb el seu acompanyant, plena de confidències i somriures.

 

Després que sortís aquesta noticia, molts van donar per fet que Aitana i Miguel eren parella, tot i que aquesta relació començava poc temps més tard de la ruptura amb Cepeda. Aquesta decisió no va ser gaire ben rebuda per part dels seguidors de la famosa parella d’‘Operación Triunfo’ i Aitana va rebre molts insults i crítiques per aquest motiu, provocant que dies més tard Cepeda fes servir un vocabulari massa fort davant la premsa rosa que volia conèixer més detalls de la seva ruptura.   

 

Miguel Bernardeau, és el fill de l'actriu Ana Duato. | Instagram @miguel_bernardeau

 

Aitana parla sobre la seva relació amb Miguel Bernardeau

Per primer cop Aitana ha accedit a parlar sobre els nous rumors que l’envolten i ho ha fet en tornar d’un viatja a l’Equadar, va atendre durant uns breus segons la premsa qui li va preguntar com es trobava després d’un llarg viatge de més de nou hores a través de l’oceà Atlàntic. Cansada, sense cap mena de dubte.

 

En el moment en el qual l’han preguntada sobre les fotografies que li havien fet amb Miguel Bernardeau, ha respost: «Doncs és molt simpàtic i és amic meu, tot bé». Però la persona que acompanyava Aitana l’ha interrompuda tot dient: «Li han donat un disc d'or a l’Equador. Saps?», deixant clar que hi ha temes molt més importants dels quals parlar.

 

Finalment Aitana ha assegurat novament que tot anava bé i, abans d’acomiadar-se, que Miguel Bernardeau només era un amic. D’aquesta manera la cantant ha deixat ben clar el que hi ha realment entre ells, acabant amb els rumors que diuen que ha oblidat Cepeda i torna a estar enamorada.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris