Fermín Trujillo de 'La que se avecina' y Juan Carlos I en imágenes de archivo

Joan Carles I, assenyalat: la inesperada notícia que el relaciona amb 'LQSA'

Els usuaris de Twitter han establert una graciosa comparació entre els dos personatges

Què tenen en comú Fermín Trujillo i Joan Carles I? Al principi sembla impossible trobar alguna similitud entre el personatge fictici de 'La que se avecina' i el rei emèrit. No obstant això, la gran memòria i el bon sentit de l'humor dels usuaris de Twitter han servit per establir una graciosa relació entre els dos personatges.

La revelació de Pilar Eyre sobre les relacions sexuals de Joan Carles I

Recentment, Pilar Eyre publicava al seu blog de 'Lecturas' una revelació exclusiva sobre un aspecte de la vida més íntima de Joan Carles I. Segons informava la periodista especialitzada en la Casa Reial, un amic proper al rei li hauria revelat la xifra de dones amb les quals el rei emèrit ha mantingut relacions sexuals. «Se li oferien totes! Què amb quantes ha estat? Jo què sé! 1.500!», li hauria dit la font de primera mà a Pilar Eyre.

Després de conèixer-se la informació sobre Joan Carles I, van ser molts els usuaris de Twitter que van fer gala del seu bon sentit de l'humor. Els fans de 'La que se avecina' es van recordar immediatament de Fermín Trujillo, el personatge que interpreta l'actor Fernando Tejero en l'exitosa sèrie de Mediaset.

Els usuaris de Twitter comparen al rei Joan Carles i a Fermín Trujillo

L''espetero' i pare de Lola sol presumir d'haver-se «encastat a milers de dones», de manera que les comparacions amb el rei emèrit van ser instantànies. Aquests van ser alguns dels comentaris més jocosos i enginyosos dels usuaris.

  • «A Fermín Trujillo li ha sortit competència?»
  • «Joan Carles de Borbó, de Fermín Trujillo o de Julio Iglesias»
  • «Si Fermín Trujillo era un 'pícaro' de platja, l'emèrit era un 'pícaro' de iot?»
  • «Un altre com Fermín Trujillo, llavors és per això pel que té l'esquena fotuda no? De tant encastament... Ja ja»
  • «1500? Jo m'he encastat a més de 3500, i pujant. Signat: Fermín Trujillo»

Els memes i comentaris comparant a Joan Carles I amb Fermín Trujillo van ser tants que en qüestió d'hores van convertir el nom del personatge de la sèrie en 'Trending Topic'.