YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La relació entre Fran Rivera i el seu germà Cayetano, més distant que mai

Els germans podrien estar travessant un mal moment en la seva relació a causa de la corrida Goyesca

Cayetano Rivera i Fran Rivera tenen opinions confrontades sobre la corrida Goyesca
Cayetano Rivera i Fran Rivera tenen opinions confrontades sobre la corrida Goyesca | CatalunyaDiari.cat

La relació entre els germans Fran Rivera i Cayetano no travessa el seu millor moment. Tot apunta a una diferència d’opinió respecte a la gestió de Fran Rivera de la Corrida Goyesca d’aquest any, que no ha agradat gens al seu germà, i que així ho ha expressat en públic.

Una relació per altra banda, que sempre ha semblat indestructible, sobretot per les circumstàncies que els ha tocat viure. La mort del seu pare quan eren només uns nens, i els posteriors problemes de Carmina Ordóñez, la seva mare, qui finalment també va morir anys més tard, han unit als dos germans d’una manera especial. Tot i això, cadascú té un caràcter diferent, i per exemple, el germà petit, Cayetano, sempre ha intentat mantenir el contacte amb la família paterna i amb Kiko Rivera, fill que el torero Paquirri va tenir amb la cantant Isabel Pantoja; d’altra banda, Fran ha estat sempre més apartat d'ells i fins i tot ha passat èpoques de fort distanciament amb el fill de la 'tonadillera'.

La Goyesca, un conflicte que els separa

La tradicional corrida Goyesca que se celebra cada any a Ronda, i que gestionen junts Fran Rivera i Cayetano, podria haver refredat i inclús confrontat la seva bona relació, almenys això és el que es desprèn dels fets que han succeït i dels comentaris que Cayetano ha deixat anar.

Fins al dia d’avui, ambdós germans havien estat sempre d’acord amb la gestió de la plaça, que van heretar per part del seu avi matern, i de la tradicional festa taurina, que sempre s’ha celebrat la primera setmana de setembre. Aquest any però, Fran va decidir avançar la data de la corrida Goyesca perquè no coincidís amb la Feria de Pedro Romero a Ronda, programant-la per al 31 d’agost, cosa que no va agradar gens a l’ajuntament de Ronda. A més a més, en el cartell inicial s’anunciaven els toreros Morante de la Puebla i Roca del Rey, i aquest últim no va poder-hi estar.

En aquest sentit, el seu germà Cayetano va ser preguntat per la gestió de la corrida Goyesca, i ell va contestar sense embuts: «A mi el que m’hagués agradat és formar part del cartell original i que la Goyesca estigués dins del cicle de la Feria de Pedro Romero». Amb aquestes declaracions, Cayetano deixava clara la seva postura oposada a la del seu germà, posicionant-se clarament a favor de l’ajuntament. Va ser aleshores que van saltar les alarmes sobre el possible distanciament entre els dos germans, que podria estar agreujat per la nul·la relació que mantenen les seves respectives dones, Lourdes i Eva González; de fet, en la passarel·la Doñana Flamenca del 2019, Eva i Lourdes es trobaven a l’acte, aquesta última per presentar la seva nova col·lecció, però Eva González ni tan sols fa assistir a la seva desfilada, quan en canvi sí que va anar a la del seu amic Cristo Báñez.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari