IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La relació de 'Pekin Express' que ningú va intuir durant el programa

Ningú pensava que pogués existir una relació al programa

Els concursants necessiten el suport d'altres companys durant l'aventura. Foto: Atresmedia

Tot i ser un concurs de resistència força dur, el programa que emet la Sexta cada setmana, Pekin Express, no deixa de tenir la seva part de 'reality show'. I és que, els concursants passen molt temps fora de casa, deixen enrere les seves vides per concursar, en aquesta ocasió, en l'aventura per l'Índia. Un motiu pel qual, poden sorgir tensions de tot tipus.

I és que, segons recull en una entrevista el portal FormulaTV a Sonia i Ylenia, parella conformada per una mare i una filla, durant el concurs podria haver-hi hagut alguna relació. En un principi, Ylenia parlava de la relació amb la seva mare del fet que ella fa molts cops de mare, en comptes de fer de filla. Tot i així, això no és el que sorprenia més sinó que, la sorpresa saltava en explicar la seva bona relació amb Nabil.

D'aquesta manera, encara que no s'hagi vist ni intuït res al llarg de tot el concurs, la noia relatava que han connectat molt bé. Així, explicava al mitjà que «Nabil tenia parella i el que va passar és que com hi ets sense ningú, sense afecte i tal doncs sempre estàvem junts i parlàvem, anàvem a la piscina, ens fèiem bromes, ens estiràvem junts i coses així. [...] Coses com Mama! No vinguis a l'habitació que estarem Nabil i jo. No hi havia res. Ens portàvem bé i punt. [...] Seguim sent molt amics i parlem gairebé cada dia».

Tot i així, en el seu torn, la mare va explicar que havien tingut un «rotllo» molt maco, tot i que no hi havia hagut història d'amor.


Comentaris

envia el comentari