La relació entre el rei i Urdangarin fa esclatar la infanta Cristina, que precisa d'ajuda psicològica

La falta de contacte entre Cristina de Borbó i la Família Reial li genera encara més tensió
Infanta Cristina | Cedida

 

La infanta Cristina està passant per una dura etapa de la seva vida arran de la problemàtica situació familiar en la qual es troba submergida que sembla ser que li ha provocat la síndrome del ‘mòbil que no sona’, segons informa ‘És Diari’. La seva delicada situació ha empitjorat, concretament, a causa de la relació entre Urdangarin i el rei, la qual ha provocat que precisi d'ajuda psicològica.

La família distanciada

La falta de relació entre la Família Reial no és res nou i es fa cada cop més notòria, sobretot, en el cas de Cristina de Borbó i Felip VI. D'altra banda, les trobades entre la infanta Cristina i la Reina Sofia són escasses.

 

Per si això fos poc, la pitjor relació es dóna en el cas de la Infanta Elena i els seus nebots, ja que les poques paraules que es creuen són mitjançant el telèfon. Fins i tot, més dràstica és la relació que manté amb el seu germà el rei Felip i amb donya Letícia, no mantenen cap tipus de contacte.

Els problemes d'Iñaki Urdangarin han agreujat la situació

Malgrat tot, les divergències familiars han continuat en alça a causa de la discussió entre Urdangarin i Felip VI arran de l'actitud de l'ex duc de Palma, qui va mostrar com de luxosa que era la seva vida i va enfadar així al rei que volia allunyar-se dels excessos; per tant, no era culpa de la reina Letícia,  tal com deien els rumors. Respecte a aquest conflicte, després de quatre anys encara no ha canviat res.  

No obstant això, la situació també es deu a la condemna a presó d'Iñaki, al cas ‘Nóos’ que tanta repercussió mediàtica va generar, a la suspensió de la seva participació en els actes oficials de la Casa Reial i a la seva retirada del Ducat de Palma. Tots aquests fets, van perjudicar els vincles familiars i van fer més difícil una bona i adequada relació entre tota la reialesa.

 

Així doncs, els esdeveniments han provocat molta tensió a la infanta Cristina, qui s'ha vist superada per les contínues problemàtiques i la mala relació familiar que probablement seguirà mantenint-se igual. Fins i tot, les dures circumstàncies a les quals s'ha enfrontat han provocat que tingui aquest síndrome i que necessiti ajuda psicològica.