Pedro, el nou 'padrastre' d'Adara que guarda un gran secret

Elena i la seva parella, Pedro, van iniciar la seva relació gràcies a 'Gran Hermano'

Adara Molinero caminant pels carrers de Madrid. 2020
La nova parella d'Adara guarda una estreta relació amb la parella d'Elena | GTRES

Adara Molinero és un dels rostres més coneguts de la televisió i això ha permès que també ho sigui la seva mare, Elena Rodríguez. I és que aquesta ha estat una de les concursants de l'última edició de 'Supervivientes'. D'aquí ve que la seva vida també interessi i, de manera especial, la seva faceta més privada. Tant és així que ara ha cobrat protagonisme el que és la seva parella, Pedro.

En concret, ara s'han donat a conèixer diverses dades que ens presenten al padrastre d’Adara. Un home que ha preferit mantenir-se allunyat dels mitjans i que guarda un secret amb Rodri, l'actual parella d’Adara.

Qui és Pedro?

Pedro Solá és el nom de la parella d'Elena. Es tracta d'un català establert a Madrid des de 2009 i que és graduat en Direcció i Administració d'Empreses. En l'actualitat és cap de marca de l'empresa 'Grup HMY'. Empresa que ofereix serveis de «concepte, disseny, site & project management, enginyeria de valor».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Sunday everyone!!!!

Una publicación compartida de Pedro Solà (@pedro_sola) el

Viatjar és una de les grans aficions d'aquest home que, a més, és un gran esportista. D'aquí ve que no dubti a practicar golf, esquí o ciclisme. Totes aquestes aficions les  comparteix amb la seva noia, amb la qual porta sortint des de l'any 2016.

El secret que guarda amb Rodri

Potser no ho saps, però l'actual parella d’Adara i el padrastre d'aquesta tenen una estreta relació. En concret, Rodri és amic del fill de Pedro, Marc. Tant és així que aquest va ser qui li va defensar en el plató durant el temps que aquell va participar en 'Gran Hermano17'- edició en la qual va coincidir precisament amb la que ara és la seva noia.

I aquest reality va ser el que va unir a Elena i a Pedro. El que va succeir va ser que ella va ser la defensora de la seva filla en les gales i allí va coincidir amb Marc. De seguida hi va haver molt bona relació i això va propiciar que la dona conegués al pare del jove. Després, va arribar l'amistat entre tots dos progenitors i finalment es van convertir en parella.

Des de llavors estan junts, han consolidat la seva relació i es troben molt enamorats. Només cal veure els missatges que s'intercanvien en xarxes socials. Bona mostra d'això és el que fa uns mesos Solá va compartir en el seu compte d'Instagram. En concret, va acompanyar una fotografia seva al costat d'Elena amb el següent comentari: «El vostre ‘Gran Hermano’ em va portar al meu Gran Amor».

Sens dubte, una veritable declaració d'intencions i d'amor . El que 'Gran Hermano' va unir, sembla que no ho separarà ningú.


Comentaris

envia el comentari