Muntatge de Gloria Camila, Ana Obregón i Raúl Castillo

La relació secreta de Raúl, l'home que no deixa anar Ana Obregón, amb Gloria Camila

Raúl Castillo sempre va estar relacionat amb el món Telecinco, i més concretament amb la filla d'Ortega Cano

Raúl Castillo és un dels millors amics d'Ana Obregón. Castillo va ser un home clau a la vida de l'actriu quan va perdre el seu fill Álex Lequio el 13 de maig del 2020. Des d'aquell dia, Raúl ha estat una figura imprescindible en aquest llarg procés de dol després de la mort del jove.

El protagonista d'aquesta bonica relació d'amistat porta molts anys relacionat amb l'univers Telecinco. Mai no ha estat en cap dels seus programes, però sí que té relació amb col·laboradores com Makoke o Gloria Camila.

El cas és que l'amistat entre Ana i Raúl Castillo va començar fa gairebé tres dècades. Va passar quan aquest treballava com a dependent a una botiga on va acudir l'actriu. Des d'aquell dia, tots dos són inseparables.

Bertín Osborne i Ana Obregón
Ana Obregón va fer la seva entrevista més complicada | Mediaset

Aquest dilluns, aquell dependent que es va convertir en amic d'Ana va ser present al programa de Bertín Osborne dedicat a la mare d'Álex Lequio. Mi casa es la tuya va dedicar gairebé tres hores a parlar amb la presentadora, que es va obrir davant de tot Espanya. Aquesta va mostrar el seu costat més sensible i humà davant d'una pèrdua irreparable com va ser la d'un fill.

Raúl Castillo, el gran pilar d'Ana Obregón des que va morir Álex Lequio

Des que perdés la vida Álex Lequio a causa d'un càncer, les xarxes socials de Raúl Castillo s'han omplert d'instantànies amb Ana. Uns moments que tots dos han volgut immortalitzar cada vegada que s'ajuntaven per explicar les seves coses. A més a més de Castillo, la representant de l'actriu, Susana Uribarri, ha estat un altre gran suport d'Ana durant aquests gairebé dos anys de dol.

«Els últims minuts del passat any i els primers del 2021 van ser al teu costat en una nit eternament inoblidable i màgica. Vaig sentir en primera persona el que el món t'estima, va ser emocionant i increïble abraçar els nostres cors a la Puerta del Sol».

Ana Obregón amb Raúl Castillo
Ana Obregón i Raúl Castillo passejant junts, a una imatge d'arxiu | GTRES

«La meva amiga, aquest any per circumstàncies la situació és ben diferent, però sentiràs la meva abraçada i el meu amor que t'acompanya des que et vaig conèixer. I que t'acompanyarà per sempre», començava dient-li quan es va saber que Ana no presentaria les Campanades.

Sens dubte, parlem d'una persona molt important a la vida de l'ex d'Alessandro Lequio. I és que Raúl ha tingut el valor de treure-la de l'abisme on va entrar després de morir el seu fill.

Raúl Castillo publicava fa unes hores un emotiu post en què agraïa la invitació del programa de Telecinco. Alhora, es congratulava d'haver estat acompanyat per les millors persones possibles en un enregistrament amb els nervis a flor de pell.

L'agraïment de Raúl Castillo després de compartir una emotiva vetllada amb la seva amiga

D'aquesta manera, Raúl Castillo ha publicat aquest post minuts abans de la tornada d'Ana a la televisió. «Gràcies de cor al programa per convidar-me i formar part d'un grup fantàstic de bones persones, com són el gran Bertín Osborne, gran plaer conèixer-te. Ets un gran senyor Bertín, i un gran amic».

Primer pla de Ana Obregón
Ana Obregón recupera el somriure gràcies a amics com Raúl Castillo | GTRES

«Gràcies per cuidar-la amb el teu afecte Susana Uribarri, 'the best' representant i gran suport per a la seva gran amiga».

«Boris Izaguirre, que gran ets estimat, adoro el teu color curri, ets un diví. Moltes gràcies per la teva amabilitat amic meu i company de taula Luis Rollán. Ets alegria, que bé que ho passem maco, i la meva amiga de l'ànima i cor Ana Obregón», prosseguia el text.

«He estat, estic i estaré al teu costat afecte meu, amb tu la meva vida. T'estimo sempre. Enhorabona a l'equipàs de #micasaeslatuya capitanejat pel seu director. Moltes gràcies per un programa inoblidable i tracte excepcional», deia l'emotiu post de Castillo.