IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Renfe ofereix rebaixes de fins al 70% en bitllets d'AVE i llarga distància

Els viatges es podran realitzar entre el gener i el febrer d'aquest any

Un Tren d' Alta Velocitat de Renfe | Cedida.

Renfe s'ha posat mans a l'obra per no quedar-se endarrerida i pujar així al carro de les rebaixes. Per fer-ho, ha posat a la venda des d'aquest dilluns 9 de gener una quantitat limitada de bitllets per viatjar en trens AVE i de Llarga Distància entre els mesos de gener i febrer d'aquest mateix any. Els descomptes que ofereixen poden arribar fins al 70% del seu preu original, segons informa la companya ferroviària. La iniciativa de l'operadora ha estat batejada com «De rebaixes al tren» i inclou places limitades en alguns trens i dies concrets fins esgotar les existències.

Els viatges que es poden realitzar hi ha temps per fer-los fins al proper 28 de febrer, i en concret i en virtut de la companyia, Renfe ofereix a través de la seva pàgina web bitllets amb descomptes del 50%, 60% i fins al70% en trajectes amb destinació a Barcelona, Madrid, Saragossa, Sevilla, València, Alacant, Bilbao, Gijón o Còrdova, entre altres ciutats. Els bitllets que estiguin dins de l'oferta s'indicaran amb la tarifa promo, i poden arribar a costar-nos menys de 25 euros.

Alguns exemples són els bitllets per viatjar entre Barcelona i València, que ens poden costar uns 12,10 euros, o entre Barcelona i Alacant, per uns 15,60 euros. La iniciativa s'ha emmarcat en una estratègia de la companyia juntament amb els seus serveis comercials per promoure campanyes promocionals que facilitin l'accés a l'AVE i atreure així nous usuaris al ferrocarril.


Comentaris

envia el comentari