IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Renfe reforçarà amb 36.000 places la línia que uneix Barcelona amb l'aeroport del Prat pel Mobile World Congress

El dispositiu de reforç es posarà en marxa un dia abans de l'inici del Mobile World Congress (MWC) i es mantindrà fins quatre dies després que finalitzi

Renfe reforçarà amb 36.000 places la línia que uneix Barcelona amb l'aeroport del Prat pel Mobile World Congress. | Gemma Sànchez

Renfe reforçarà entre el 26 de febrer i el 6 de març la línia R2 Nord que uneix Barcelona amb l'aeroport del Prat amb 36.000 places addicionals. El dispositiu de reforç es posarà en marxa un dia abans de l'inici del Mobile World Congress (MWC) i es mantindrà fins quatre dies després que finalitzi. La línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya connecta Barcelona Sants amb l’aeroport en 19 minuts, i des de Passeig de Gràcia en 26 minuts, amb una freqüència de pas de dos trens per hora i sentit.

Des de l’estació de l’aeroport els clients disposen d’un servei llançadora entre la T2 i la T1 de l'aeròdrom. A la parada Aeroport de Rodalies de Catalunya es mantenen les millores d’informació implantades l’any passat per tal d’orientar els clients tant en català, castellà com anglès. A més qui hagi de comprar el seu bitllet de Rodalies de Catalunya (rodalia de Barcelona o Regionals), amb origen o destinació a alguna de les estacions de Barcelona, en acreditar-se com assistent al MWC obtindrà un descompte del 35%.

Aquest mateix descompte s’aplicarà en els bitllets d’AVE-Llarga Distància amb destinació Barcelona. A més, Renfe reforça els seus serveis AVE Madrid - Saragossa - Barcelona amb més de 16.600 places addicionals, la qual cosa suposa un increment del 6,1% sobre l’oferta habitual. Per facilitar l’accés al MWC, l’organització ha instal·lat un punt d’acreditació per l'esdeveniment a la sortida de l’estació de Sants.


Comentaris

envia el comentari