El reporter «agredit» per Jesulín assegura: «He vist perillar la meva vida»

El jove ha explicat al programa 'Sábado Deluxe' com van ocórrer els fets
Imatge de Jesulín de Ubrique al costat de la seva dona María José Campanario. | GTRES

 

Ahir Jesulín de Ubrique protagonitzava moltes notícies després de filtrar-se que havia agredit a un periodista del programa 'Socialité' en ple carrer. Aquella mateixa nit, com no podia ser d'altra manera, el programa 'Sábado Deluxe', convidava al reporter afectat perquè expliqués la seva versió.

 

Així doncs, el periodista agredit i un càmera del programa acudien a l'espai presentat per Jorge Javier Vàzquez per explicat el que va ocórrer quan es disposaven a gravar la casa de María José Campanario. En veure a la premsa, Jesulín es va enfadar i s'hi va encarar, colpejant una càmera de forma tan brusca que la feia caure a terra. A la gravació, tot i no poder veure al torero, sí que es pot sentir al reporter demanant «per favor» que no agredís al seu equip.

  

 

 

La versió del reporter

Així doncs, durant la seva aparició a 'Sábado Deluxe', el reporter va explicar i debatre amb els col·laboradors presents la seva topada amb el famós destre. L'entrevista es va fer per connexió telefònica i la suposada víctima no va tenir problema en explicar amb tot tipus de detalls el que havia succeït tan sols unes hores abans.

 

El jove començava explicant que lamentava haver-se trobat amb la parella, als que acusa de ser uns «pandilleros». A més, la declaració que més sorprenia tant al públic com als presents al plató arribava quan el jove assegurava que havia «tingut por per la seva vida». «He passat el pitjor dia de la meva vida», assegurava afectat.

 

 

Així doncs, Jorge Javier apodava al reporter com «la víctima de l'agressió de Jesulín» i insistia en descobrir tot el que havia passat. El reporter també va criticar l'actitud d'alguns testimonis com els jardiners, els guàrdies de seguretat o la pròpia María José Campanario, ja que assegura que «no van fer res per defensar-me». A més, el comunicador lamenta que Jesulín, després de l'enfrontament, els hi va dir: «Això us ho heu buscat. És el que implica venir aquí».

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris