Un reporter del programa de ‘AR’ denuncia que un mosso el va amenaçar en l’acte d’alcaldes a Brusel·les

L'hauria portat a un lloc a part i l'hauria amenaçat amb què no traguessin la seva cara

El periodista de 'El programa de AR' ha denunciat que un mosso el va amenaçar
El periodista de 'El programa de AR' ha denunciat que un mosso el va amenaçar | Telecinco

El reporter de ‘El programa de AR’ enviat a cobrir l’acte de Puigdemont amb els alcaldes a Brusel·les, Luis Navarro, ha denunciat que un mosso d’esquadra de paisà que es trobava vigilant al president de la Generalitat el va agafar de la cintura i el va apartar per dir-li que no el deixaria entrar a cap altre acte públic si no li pixelava la cara.

Segons explica el periodista, en l’acte hi havia diversos agents de paisà que duien una insígnia al pit amb l’escut de la policia catalana. Un d’ells va sentir com el reporter parlava d’ells i, després de treure’s la insígnia, l’hauria agafat de la cintura i l’hauria portat a un lloc apartat. En aquell moment, el mosso li va demanar que no traguessin la seva cara perquè estava de vacances i el podria afectar en la seva vida personal.

Seguidament, l’agent li hauria dit al periodista que en cas de no fer-ho no podria tornar a entrar a cap altre acte públic. En sentir aquestes paraules, la presentadora del programa, Ana Rosa Quintana, s’ha mostrat molt indignada davant el que considera és una «amenaça intolerable».


Comentaris

envia el comentari