Un periodista de 'Sálvame', escridassat durant una corrida de Jesulín

Omar Suárez va ser xiulat per alguns dels assistents, entre ells el sogre del torero, mentre cobria l'acte.

Omar, en medio de los abucheos que recibió en la plaza de toros de Cuenca
El periodista, escridassat a la plaça de toros de Cuenca | Telecinco
 
 

El passat cap de setmana, Jesulín d'Ubrique va tornar a una plaça de toros després de 7 anys sense fer-ho. Cuenca era l'escenari de l'anhelat retorn i, per sorpresa, aquest va anunciar que es tractava de la seva última corrida. Qui no podia faltar-hi, doncs, era una María José Campanario ja recuperada dels seus problemes de salut i que no va dubtar gens ni mica en acomiadar Jesulín des de la plaça. 

Més enllà de l'expectació familiar, però, programes com 'Sálvame' o 'Socialité' no s'ho van voler perdre de cap de les maneres i, per això mateix, van irrompre a la plaça. El que no esperaven els periodistes, tot i això, era haver de patir gairebé més per la seva integritat física que per la dels toros. 

El periodista de 'Sálvame': «Vaig tenir por»

Moments previs què comencés la tarda taurina, una reportera de 'Socialité' ja va viure un moment de tensió amb la dona de Jesulín. Dins de la plaça, va ser el periodista Omar Suárez del programa 'Sálvame' qui va ser escridassat per alguns espectadors i molt especialment pel pare de María José, Pepe Campanario.

Omar explicant a 'Sálvame' el que va passar durant la corrida de toros de Jesulín de Ubrique
Omar explicant a 'Sálvame' el que va passar durant la corrida de toros de Jesulín de Ubrique | Telecinco

«Enorme esbroncada de Cuenca al programa... i això que jo no he sortit a torejar!», va dir un Omar que també va referir-se a la sonora xiulada que va rebre abans de començar a gravar. 

En aquest context, el reporter va assenyalar —ja al plató del programa de Telecinco— que no «només el van escridassar». I és que segons ell, una part del públic va optar per llençar-li ampolles de plàstic, llaunes i altres objectes

Pepe Campanario, en contra de 'Sálvame'

Pepe Campanario, dempeus xiulant a l'equip de 'Sálvame'
Pepe Campanario, dempeus xiulant a l'equip de 'Sálvame' | Telecinco

 

El pare de la dentista, com es pot veure a les imatges, va emetre la seva enèrgica protesta contra el programa de Mediaset: «Fora!, Fora!». Tampoc es van quedar curts, però, a Telecinco, ja que molts dels col·laboradors de 'Sálvame' no van dubtar en comentar que aquesta era «la viva imatge de l'odi i rancor» que Campanario sent cap al programa presentat per Jorge Javier Vázquez.            

                                           


Comentaris

envia el comentari