Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Un reporter de 'Sálvame' es queixa en directe del sou que té

José Antonio León podria haver estat multat per entrar al recinte on viu Jesulín de Ubrique amb l'objectiu d'aconseguir declaracions

En diverses ocasions hem parlat sobre els sous dels col·laboradors de 'Sálvame', unes quantitats que segons han arribat a manifestar en repetides ocasions, són molt menors que les xifres que es pagaven fa uns anys. Ara bé, estan molt per sobre dels sous de molta gent que treballa en el món de la comunicació.

Les queixes dels col·laboradors han indignat a molts espectadors, que han qüestionat la professionalitat dels televisius, al·legant que viuen en una realitat paral·lela i que això els fa perdre la noció del que costa guanyar-se la vida.

En l'últim programa de 'Sálvame' s'ha pogut conèixer el sou de l'equip que acostuma a fer el treball més dur, sofrint temporals de vent, aigua i bregant amb persones a peu de carrer, que sovint són un obstacle. 

Amb això ens referim a l'equip de reporters que treballen diàriament per aconseguir notícies i testimonis exclusius amb el propòsit que l'equip de col·laboradors tinguin un tema per parlar. Entre aquests es troben alguns mítics com Omar Súarez, Sergi Ferré o José Antonio León, que ha alçat la veu per reivindicar la seva tasca al programa.

El periodista es trobava davant de Arcos Gardens, la luxosa urbanització en què viuen Jesulín de Ubrique i María José Campanario, amb l'objectiu d'aconseguir alguna declaració en referència a la guerra que ha esclatat entre Belén Esteban i l'actual dona del torero.

El vent i la pluja han resultat un gran obstacle per mantenir-se ferm davant la càmera, però Carlota Corredera, presentadora del programa, encara ho ha complicat més quan ha volgut reptar a León a travessar la barrera que protegeix el recinte. Sorprenentment, el reporter ha acceptat el repte advertint que ho faria perquè és una obligació. Tot i això, Carlota ha volgut destacar que no és una obligació, i llavors el reporter ha assegurat que amb la nòmina que té en el programa, no està prou pagat tot el que li fan fer.

Existeix una sentència oberta

El reporter ha explicat que hi ha un conflicte amb la barrera que separa la carretera de la urbanització en què viu Jesulín. Segons s'informa, hi ha una sentència oberta amb l'ajuntament corresponent per determinar si els carrers són de pas públic o, en canvi, queden reservats per als habitants de la zona residencial.  

Hi ha molts veïns que asseguren que hi pot entrar tothom, mentre que altres sostenen que es tracta d'un recinte semi privat en el qual només poden accedir certes persones. Mentrestant, el reporter ha accedit a pujar fins a la casa del torero, sabent que això podria comportar-li una visita de la Guàrdia Civil, encara que només sigui per identificar-lo.

Malgrat aquest esforç, el reporter, que esperava davant el recinte des de les quatre de la tarda, ha acabat entrant en directe passades dos quarts de la tarda, només per donar pas a un vídeo. No sabem si les seves declaracions tindran conseqüències o seran una anècdota més dels quinze anys d'història del programa.